Charterhotell med vattenland

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: Ving
Foto: TUI
Foto: Apollo
Foto: Solresor
Det är ingen hemlighet att barn älskar badland med vattenrutschkanor, stora pooler med vågmaskiner och andra vattenlekar. Här är hotellen som garanterat kommer att ge barnen en semester de sent kommer att glömma.
Publicerad 20 augusti 2018

Här hittar ni några av vinterns skönaste resmål och hotellen som kommer göra dina barn nöjda.

Waterworld Makadi Beach, Egypten

Vill du bo på ett riktigt bra hotell med snygg design och ett vattenland som garanterat kommer göra dina barn nöjda skall du boka en resa hit direkt. Hotellet ligger i området Makadi Bay, lite norr om Hurghada i Egypten, och här är all inclusive inkluderat i priset. Efter en flygresa på cirka 5,5 timme från södra Sverige är du framme och busstransfer till hotellet tar bara en halvtimme. I vinter bor även barnens favoriter Lollo & Bernie på hotellet, och det finns barnklubb med skandinavisk personale

Taurito Valle, Gran Canaria

På vinterns allra mest populära resmål Gran Canaria ligger TUIs Splashworld-hotell Taurito Valle. Och här får du allt du kan önska dig av en solsemester; bra hotell med snygga dubbelrum som alla har balkong med havutsikt, kort väg till stranden, all inclusive och Tauritos vattenland där alla som bor på hotellet har fritt inträde. Hotellets egna pool er uppvärmd på vinterhalvåret och har utsikt över havet.

Atlantis The Palm, Dubai

Är du och familjen ute efter lyx är hotellet Atlantis The Palm ett perfekt val. När du bor här har du fri entré till vattenparken Aquaventures, Mellanösterns största, där det finns vattenrutschkanor som skrämmer även de tuffaste, en hajtunnel och en privat strand. Sjäalvklart finns även en del för de minsta som inte är lika tuffa. Atlantis är ett lyxhotell med allt vad det innebär av faciliteter, och här finns verkligen allt man kan önska sig.

Paradise Island, Lanzarote

På vackra Kanarieön Lanzarote ligger detta mysiga familjehotellet som har ett vattenland vägg i vägg där alla hotellets gäster har fritt inträde. Och kanske bäst av allt, hotells all inclusive gäller även i vattenlandet. Självklart har hotellet också ett eget poolområde om man vill ta det lite lugnare, och vill man till stranden har hotellet en minibuss som kör dit flera gånger per dag.
Läs mer och se priser här.

Grand Palladium Jamaica Resort & Spa

Kanske det mest exotiska resmålet på vår lista – underbara karibiska ön Jamaica. Och bästa hotellet för barnfamiljer kan mycket väl vara detta fyrstjärniga hotellet som ligger direkt på den kritvita stranden i Lucea. Fyra poolområden, Jamaicas största pool, ett vattenland och havutsikt från poolområdet låter väl rätt gött? Här är all inclusive inkluderat och det finns barnklubb, spa, ett stort utbud av sportaktiviteter. Ett perfekt hotell för den aktiva familjen som gärna gör mer än att ligga på en stolstol hela semestern.

Hittade du inget som passar?
Alla charterresor
Charterresor med familjehotell


Erbjudanden – Barnvänliga resor

Om Gran Canaria Kanarieöarna, Europa

Barnvänligt
Nattliv
Natur
Sandstrand
Shopping
Sol & bad

Här kan du inte kolla ut genom fönstret och gissa vilken årstid det är – det är alltid soligt och varmt. Det är inte så konstigt att Gran Canaria är svenskarnas favorit.

De flesta badorterna ligger på de södra kusterna. Här finns Playa de Amadores, Maspalomas, Playa del Ingles, San Agustin, Bahia Feliz och nya Costa Meloneras. De övriga delarna av ön är rätt bergiga, med undantag för huvudstaden Las Palmas, som har en lång härlig sandstrand.

Det finns massor av aktiviteter för den som inte vill ligga på sandstranden. Det finns vandringsleder och bra dykning, men även vattenland, nöjesparker och djurparker.

Högt upp i bergen på nordvästra delen av ön finns de märkliga Valeron-grottorna. Här finns det mer än 350 stora och små gropar och grottor som grävts ut under tusentals år. Alla experter trodde att den här otillgängliga platsen användes som hemligt gömställe av prästinnor. Det var först på 1900-talet som en arkeolog konstaterade att Valeron-grottorna egentligen var gömställen för spannmål.

6tim
Flygtid från Stockholm
Utsikt från vår pool
1 / 26
Den vilda västkusten
3 / 26
Blomsterprunkande Puerto Mogan
4 / 26
Solen som vi kom för går ju ner
6 / 26
Semester vid poolen med direkt havsutsikt
9 / 26
La Vegueta med vy mot modernare delar
12 / 26
Teror, balkongernas stad
13 / 26
Stranden i Puerto Mogan.
16 / 26
Blommande portal i Mogán
17 / 26
Utsikt från berget mot Puerto Mogan
19 / 26
Söta Mogan.......
26 / 26