Charterhotell med vattenland

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Det är ingen hemlighet att barn älskar badland med vattenrutschkanor, stora pooler med vågmaskiner och andra vattenlekar. Här är hotellen som garanterat kommer att ge barnen en semester de sent kommer att glömma.
Publicerad 23 januari 2015

Vi har letat fram hotell som alla har gemensamt att de har ett badland eller en vattenpark som garanterat kommer att göra att barnen har fullt upp på semestern. Välj mellan exotiska resmål som Mexiko och Dubai, eller Medelhavsfavoriter som Rhodos, Cypern och Alanya.

Gran Caribe Real Resort, Cancun, Mexiko

Ett barnvänligt lyxhotell mitt på en av värdens finaste stränder? Ja tack! Allt det får du när du checkar in på Gran Caribe Real Resort som ligger på Cancun kritvita sandstrand. Här kan barnen tillbringa hela dagarna i det fina badlandet som består av pooler, piratskepp, vattenruschkanor och vattenkanoner. Och medan barnen leker kan mamma och pappa checka in på hotellets spa för en massage, eller äta sig mätta på i en av de fem restaurangerna som finns på hotellet. Alla rum här är rymliga och ljusa, och väljer man ett familjerum har man direkt utgång till badlandet och barnklubbens område. Enkelt för de minsta, och glada barn betyder glada föräldrar. Hit reser du med Ving.
Läs mer och se priser här.

Mythos Beach Resort, Rhodos, Grekland

Fantastiska Mythos Beach Resort har på kort tid blivit ett av de mest populära hotellen på Rhodos. Här trivs hela familjen och hotellet är späckat med aktiviteter och faciliteter som garanterat kommer att göra semestern kanonbra. Det finns flera pooler att välja mellan, och det finns vattenrutschkanor som passar både stora och små. Hotellet erbjuder också ett stort aktivitetsprogram med all från yoga till fotbollsturneringar och tennis. Hit reser du med Apollo.
Läs mer och se priser här.

SunConnect Sea World Resort Spa, Side, Turkiet

Utanför den populära semesterorten Side ligger det här fina all inclusive-hotellet som är allt en barnfamilj kan drömma om. Och det är nog i det stora poolområdet som barnen kommer spendera merpartern av sin semester. Här får de riktigt kul i den stora poolen med ett sjörövarskepp och hela tolv vattenrutschkanor. Hotellet har även barnklubb för de minsta med många spännande aktiviteter. Hotellets rum är stora och moderna, och självklart finns det wifi på hela hotellet. Hit reser du med Ving.
Läs mer och se priser här.

Paradise Lago Taurito, Gran Canaria

Ska du till Gran Canaria och vill bo på ett väldigt barnvänligt hotell ska du ta en titt på Paradise Lago Taurito som ligger i den lilla orten Playa Taurito. På hotellet har de Gran Canaria största hotellvattenland som är ett enormt område fyllt med sjörövarskepp, vattenrutschkanor och en saltvattenslagun. Hotellet har också en lekplats, minigolf och kvällsunderhållning. Ett riktigt familjeparadis med andra ord. Hit reser du med Fritidsresor.
Läs mer och se priser här.

Caretta Village, Zakynthos, Grekland

På Caretta Village på den grekiska ön Zakynthos kommer alla barnfamiljer att trivas. Här bor man i fina rum och man kan välja att köpa till all inclusive så att mat och dryck är inkluderat. Hotellet har flera pooler och barnpooler, men också ett eget vattenland och som all inclusive-gäst på hotellet badar och leker man gratis där hela dagen. Och på kvällen är det minidisco och karaoke – perfekt för dig med lite äldre barn som oftast uppskattar och kräver lite underhållning. Hotellet ligger i området Kalamaki med en lång, bred och långgrund sandstrand med kristallklart vatten. Hit reser du med Apollo.
Läs mer och se priser här.

Atlantis The Palm, Dubai

Är du och familjen ute efter lyx är det hotellet Atlantis The Palm ni ska bo på. Hotellet är byggt med tanke på den försvunna kontinenten Atlantis, och kostade 10 miljarder att bygga. Och bäst av allt – när man bor här har man gratis inträde på Mellanösterns största vattenpark, Aquaventure. Här finns vattenrutschkanor som skrämmer vettet ur även de tuffaste, en hajtunnel och fors man tar sig igenom på en gummiring. Dessutom har vattenparken en privat strand. På hotellet kan man också simma med delfiner, och man kan spendera många timmar i det enorma akvariet med mer än 60 000 fiskar. Hit reser du med Apollo, Solresor och Fritidsresor.
Läs mer och se priser här.


Populära charterhotell