Alla resor till Förenade Arabemiraten i mars

Linae
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Länderna i Förenade Arabemiraten lockar fler och fler svenskar under våra kalla vintermånader. Här finns det gott om sol, värme, vackra stränder, lyxig shopping och god mat. Vi har samlat alla resor till Förenade Arabemiraten i mars.
Publicerad 28 februari 2015

Tre av de mest kända emiraten Dubai, Abu Dhabi och Ras al-Khaimah lockar varje år många nyfikna svenskar, och det är lätt att förstå varför. Här finns en spännande, annorlunda och exotisk kultur som skiljer sig ganska mycket från vår egen. Emiraten erbjuder även utsökt mat, milslånga stränder, fantastisk service och en ständigt skinande sol. För dig som gillar spänning finns utflykter i öknen med både kamelridning och sandboarding, dessutom kan du välja att övernatta i tält. Gillar du shopping har du verkligen kommit rätt. Det finns massor av butiker med allt från billig krimskrams till lyxiga märkeskläder och väskor. Vill du gå all in är ett besök till ett av världens största köpcenter, The Dubai Mall, ett måste. Här finns cirka 1200 butiker att välja mellan så låt det här bli en heldagsutflykt för att hinna gå igenom dem alla utan stress. Eftersom grannlandet Oman också har mycket att erbjuda har vi valt att presentera resor dit också. Alla priser är per person när två vuxna reser och bor tillsammans.


Charter till DubaiCharter till Abu DhabiCharter till Ras al KhaimahCharter till Fujairah


I Reseguidens sökmotor hittar du fler spännande resor:
- Reguljärflyg
- Hotell
- Semestererbjudanden

Om Förenade Arabemiraten Asien

Förenade arabemiraten består av sju självständiga emirat där Dubai, Adu Dhabi och Ras al Khaimah är de mest kända. De erbjuder alla sol, vackra sandstränder, bra shopping och ökenutflykter. Mest behagligt väder får du som reser i oktober – mars.

Karta över Förenade Arabemiraten

Utsikt från "At the top"
1 / 9
2 / 9
Burj Al Arab - Al Muntaha
3 / 9
4 / 9
Thinkstock
Dromedarer i öknen
5 / 9
Grand Mosque sett framifrån
8 / 9
"Hidden Beach" 1
9 / 9