All inclusive under 5000 kr i sommar

Stine
Medlem sedan 2011, besökt 19 länder

Foto: iStock
Lämna plånboken hemma och njut av god mat och dryck på din favoritresort i sommar. Det finns nämligen mycket att spara om du beställer sommarens all inclusive-resa redan nu. Vi har letat fram bra all inclusive-erbjudanden för under 5000 kronor per person.
Publicerad 11 maj 2017

All Inclusive är en väldigt populär semesterform, speciellt bland barnfamiljer som vill ha kontroll på utgifterna och samtidigt få en behaglig semester. Det passar också bra för två vuxna som reser ensamma och bara vill ha en avslappnande semester, gärna på ett finare hotell med spa och många aktiviteter.

All inclusive under 5000 kronor

Ta en titt på vår stora prisöversikt nedan – alla hotell har minst tre stjärnor och kostar under 5000 kronor per person för en vecka. Här kan du verkligen göra en kupp, klicka bara på ett hotell för att se fler resor till samma resmål. Avresa är under perioden 11 maj till 30 september och priserna inkluderar flyg och all inclusive-hotell.


All inclusive till Turkiet under 5000 krAll inclusive till Grekland under 5000 krAll inclusive til Spanien under 5000 krAll inclusive till Bulgarien under 5000 krAll inclusive till Kroatien under 5000 kr


Fler resor med all inclusive

- Se alla resor med all inclusive
- Lite extra lyx? Här är alla all inclusive-hotell med fem stjärnor


Fler all inclusive-resor