All inclusive under 4000 kronor

Linae
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Passa på att åka på en prisvärd familjeresa när du får mycket för pengarna. Maj och början av juni är några av de billigaste perioderna på året vilket ger en prisvärd solsemester för hela familjen. Här får du resmålen och alla prisvärda resor under 4000 kronor.
Publicerad 19 februari 2015

Har du möjlighet att ta ledigt en vecka i maj eller juni, så väntar en skön sommarvärme kring Medelhavet. Naturen är fortfarande fräsch och servicepersonalen är inte slitna av en lång säsong. Är du den aktiva typen, är det fortfarande inte alltför varmt för att uppleva historiska städer och naturupplevelser längs vandringslederna - du kan hitta en perfekt balans mellan strövarväder och solbad på stranden. Här är resmålen med värme i maj och juni och all inclusive-resorna under 4000 kronor.

I maj och juni är det billigt och bra

Eftersom researrangörerna upplever ett glapp mellan vårresorna och sommarlovsresorna, så sätter man riktigt rejäla rabatter för att locka till köp. Bokar du en charterresa i maj eller juni, får du rejält med värde för pengarna. Alltså, utmärkt väder, låga priser, fräscha destinationer, ingen trängsel och god service. Detta är, i vårt tycke, den allra bästa tiden att resa till Medelhavet. Bokar du dessutom med all inclusive så får du en riktigt bekväm semester.

Destinationer för sol & bad

Vill du vara “säker” på att få det riktigt varmt nu på våren, så bör du rikta in dig på resor till Förenade arabemiraten, Tunisien, Turkiet och Cypern. I Alanya, Turkiet är det cirka 20 grader i maj och i till exempel Dubai är det betydligt varmare, så det kan vara lämpligt för dig som gillar sol och värme.

I trädens skugga

Föredrar du att ströva runt i mysiga små städer, shoppa unika ting och sitta på ett kafé i skuggan av ett vackert träd försjunken i en djupsint bok över en kallnad espresso? Då ska du kolla in resor till länder som Grekland, Kroatien och Italien. Här hittar du rik historia, sköna städer och mycket sevärdheter.

Kameran på axeln och kängorna på

Tycker du bättre om att stryka svetten ur pannan efter att ha tagit dig fram till högsta punkten på den vackra kustleden? Naturupplevelser, träning och aktivitet blir allt mer hett för semestrande svenskar, efterfrågan på temaresor och aktivitetsresor blir allt större för varje år. Men du kan ju göra detta enkelt på egen hand, speciellt om du hyr dig en liten bil som underlättar rörligheten. Passar det med all inclusive-konceptet? Ja, många väljer att hoppa över lunchen och äta lite på rörlig fot istället, då prisläget är så gynnsamt. Problemet blir kanske att hålla sig till den nyttigare delen av middagsbuffén på kvällen. Välj resor till Korsika, Sardinien, Menorca och Mallorca där du får ett stort utbud av natursköna turer och sportiga aktiviteter.

Sköna resmål året runt

Förutom de mer fjärran destinationerna som Mexiko och Karibien kan du resa till bland annat Kanarieöarna, Förenade Arabemiraten och Kap Verde året runt och ha chans till soligt väder och sommarkänsla.

Andra lågsäsongsperioder

Kan du inte åka i maj eller juni men ändå vill spara pengar så finns det fler lågsäsonger. Sista veckan i augusti är en annan billig period att resa. Före och efter jul- och nyårshelgerna är en annan.

Så hittar du billiga resor

Använd våra söktjänster för charter och sista minuten för att få en överblick över utbudet. I chartersöket kan du sortera efter ditt behov, som all inclusive, månad, pris och resmål. Utbudet varierar från dag till dag, men här finns chans till riktiga fynd. Vill du vara helt uppdaterad, så tankar du ner Reseguidens charter-app eller sista minuten-app. Apparna är naturligtvis helt gratis och har bland annat en bevakningstjänst som är mycket effektiv.

Hitta resan i vår jämförelsetjänst

- All inclusive under 4000 kronor – maj
- All inclusive under 4000 kronor – juni
- All charter med all inclusive under 4000 kronor
- Sista minuten med flyg och boende


All inclusive under 4000 kronor i maj/juniAll inclusive under 4000 kronor