All inclusive till Kap Verde

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Kap Verde är ett perfekt resmål med 350 soldagar om året. Särskilt populärt resmål under vintern, då många längtar efter sol och värme. Åk bekvämt med all inclusive.
Publicerad 9 september 2014

Kap Verde ligger utanför Afrikas kust och är ett perfekt resmål om du vill ha en solsäker och exotisk semester med liten tidsskillnad i vinter. Ö-gruppen lockar med 27 grader varmt, ändlösa stränder och härligt badvatten. Med all inclusive får du total avkoppling – så bokar du en charter med allt inkluderat kan du lämna plånboken hemma. Vi har plockat fram vinterns alla charterresor med all inclusive, priset gäller per person om två vuxna reser tillsammans.

Tips & råd för dig som vill resa till Kap Verde

All inclusive till Kap Verde

Om Kap Verde

Bland öarna i Kap Verde finns det något för alla. Här finns milslånga sandstränder, vattensport och perfekta berg för vandring.

Naturen skiljer sig mycket mellan de olika öarna. Vissa öar är lummigt bergiga med regnskog och vulkaner, andra består nästan enbart av härliga sandstränder.

På Sal och Boa Vista finns de flesta sandstränderna och hotellen. Här sträcker sig stränderna mil efter mil och det går alltid att ha en bit för sig själv.

De varma vattnen är perfekta för både dykning och vindsurfing. Om du kommer hit under rätt årstid så kan du se några av havets jättedjur; havssköldpaddor och valar tillbringar delar av året här.

En av världens mest salta sjöar ligger på nordöstra delen av ön Sal. Sjön Salinas de Pedra de Lume ligger på botten av en vulkankrater och har en salthalt på 27 procent. Det här gör att man precis som i Döda havet kan flyta omkring på ytan. Du kan ta dig hit med hyrbil eller en av många olika utflykter.

Karta över Kap Verde