A room with a view

Nina
Medlem sedan 2015, besökt 28 länder

Foto: lesirenuse.it
Foto: Capella Pedregal
Foto: Shangri-La Hotel Paris
Foto: Mandarin Oriental
Foto: The Orchards Inn of Sedona
Fashionabla stadssiluetter, majestätiska berg och ändlöst hav är bara ett litet urval av vad du får uppleva på hotellen här nedan.
Publicerad 24 maj 2017

Le Sirenuse, Positano

Detta hotell på Amalfikusten har en fantastisk utsikt över Positano-bukten och är ett perfekt hotell för en romantisk semester. Det var ursprungligen ett sommarhus som ägt av fyra bröder, som renoverades till en vacker resort och idag betraktas det som en av Italiens finaste lyxresorts. Icke desto mindre, den autentiska charmen finns fortfarande närvarande. Hotellet som ligger 70 meter över havet kommer ger lugn och ro, och du kan också åka med i hotellets privata båt och se den vackra byn från havet. Hotellet har en utomhuspool med utsikt, ett spa och ett gym. Maten på hotellets restaurang Michelin- restaurang La Sponda är inspirerad av lokala traditioner och upplyst av 400 ljus på kvällarna med staden som bakgrund.
Läs mer och se priser här.

Mykonos Grand Hotel & Resort – Mykonos, Grekland

Mykonos Grand Luxury Hotel & Suites är omgivet av perfekta ingredienser för romantik, äventyr, spänning och minnen för livet. Det här 5-stjärniga boutiquehotellet erbjuder inkvartering endast ett stenkast från Agios Ioannis-stranden med fantastisk utsikt över Egeiska havet och ön Delos. Alla rummen har egen balkong eller terrass med utsikt över havet, trädgården eller poolen.
Läs mer och se priser här.

Capella Pedregal – Cabo San Lucas, Mexiko

Capella Pedregal, den främsta spa- och hotellanläggningen i Cabo San Lucas, i Mexiko. Det här lyxhotellet är omgivet av spektakulära berg och azurblått hav. Hotellrummen och sviterna har egen terrass med en fantastisk utsikt över havet. Rummen har exklusiva detaljer, lyxiga faciliteter, sängkläder i toppkvalitet och egen pool. Äkta “Cabokultur” med butiker, restauranger och underhållning når du till fots, med cykel eller bil.
Läs mer och se priser här.

Shangri-La Hotel Paris - Paris, Frankrike

Shangri-La Hotel Paris var tidigare hem för en av Napoleon Bonapartes familjemedlemmar, Prins Roland Bonaparte. Från första stund du sätter din fot på hotellet får du en kunglig behandling. Rummen har en antik elegans, vackert prytt av flotta hantverk och en imponerande utsikt över Eiffeltornet och floden Seine.
Läs mer och se priser här.

Mandarin Oriental – Tokyo, Japan

Mandarin Oriental svävar högt över Tokyo. Det här sagolika hotellet har ett fantastiskt läge i Nihonbashi med fenomenal utsikt över staden. Omgivet av eleganta butiker och kontor i Nihonbashi, utstrålar hotellet en skarp, cutting-edge stil med state-of-the-art teknologi. Hotellet har ett välkänt spa, prisbelönta restauranger och fläckfri service.
Läs mer och se priser här.

The Orchards Inn of Sedona – Arizona, USA

The Orchards Inn of Sadona är känt för sina stora, lyxiga rum med fantastisk utsikt över Arizona Red Rock. Hotellet har en fridfull och lugn atmosfär men ligger ändå väldigt centralt med närhet till restauranger, shopping och andra aktiviteter.
Läs mer och se priser här.

Klicka här för att hitta fler hotell i vårt hotellsök.


Lyxiga erbjudanden