Publicerad 7 juni 2019

Siam Park - Teneriffa

Siam Park på Teneriffa har blivit utsedd till världens bästa vattenpark två år i rad av TripAdvisor Travellers' Choice Awards. Vattenparken öppnades 2008 och ligger i populära Playa de las Americas. Här samsas fartfyllda och avslappnande vattenupplevelser, vad sägs tex om att surfa på 3 meter höga vågor? Shoppa gör du på den flytande marknaden och det finns flera restauranger varav en med fokus på Thaimat. Vuxna betalar 35 euro i inträde och barn under 12 år 24 euro, gratis för barn under 3 år.
Se paketresor till Playa de Las Americas

Aquapark Istralandia - Kroatien

Denna vattenpark i Istrien, norra Kroatien har blivit utsedd till Europa näst bästa och har även knipit sjätteplatsen i världsrankingen. Utsikten när du kliver in i parken är hisnande, nedanför ligger alla pooler och en bit bort glittrar Adriatiska havet. Behöver du en paus från tjo och tjim i alla fantastiska vattenattraktioner så finns en stor grönyta med liggstolar där du kan få välbehövlig vila. Eller om du vill variera dina aktiviteter så finns det möjlighet se en show, gå en danskurs, se en konsert eller fylla på med energi på någon av områdets åtta restauranger. Priset är 30 euro för vuxna och 23 euro för barn upp till 140 cm. Familjepaket med rabatterade priser finns.
Se paketresor till Istrien

Aqualandia - Spanien

I spanska Benidorm, nära Alicante, finns badparken Aqualandia med fler än tjugo fartfyllda vattenåk. Här finns alltifrån vattenfall och forsar till allehanda rutschkanor. Välj bland annat mellan fritt fall i Big Bang, mörkret i det snirkliga röret Black Hole eller den lugna floden Amazonas. Inträdet är 34 euro för vuxna och 26 euro för barn mellan 4-12 år, barn under 4 kommer in gratis.
Se paketresor till Benidorm

Faliraki waterpark - Rhodos

Vattenparken på Rhodos är bland de största i Europa och har åkattraktioner för alla smaker. De som gillar fartfyllda åk har mycket att välja bland men det finns även gott om avslappnande ställen och de små barnen har alldeles egna områden. Utmana dina vänner på vem som är snabbast nerför vattenrutschkanan, upp till 6 personer kan tävla på samma gång! Efteråt kan du få ner pulsen på en lugnare nivå genom att guppa i en badring längst Lazy River med utsikt över Falerakikusten-oslagbart.
Vuxna betalar 24 euro och barn mellan 3-12 år betalar 16 euro i inträde, gratis för barn under 3 år.
Se paketresor till Faliraki

Aqualand - Portugal

Portugal största badland Aqualand är beläget utanför byn Alcantarilha i Algarve. Oavsett om du väljer att kasta dig ut i det snurrande röret Anaconda eller den 36 meter höga Kamikaze ger det en garanterad adrenalinkick! För den som inte känner sig lika actionfylld finns också lugnare varianter och sköna gräsmattor att ligga och sola på. Från 11 år och uppåt kostar det 29 euro i inträde och barn 5-10 år betalar 21 euro.
Se paketresor till Albufeira

Tropical Islands - Tyskland

Endast 6 mil söder om Berlin hittar du världens största tropiska regnskog under tak och tillhörade badland. Under den gigantiska kupolen kan du alltid njuta av härliga temperaturer och plaska loss i godan ro, oavsett vädret utanför. Bland annat finns Tyskland högsta vattenrutschkana här, tjugofem meter upp i luften. Kombinera en cityweekend i spännande Berlin med ett besök till Tropical Islands, som även har spa-avdelning och många andra aktiviteter för alla åldrar.
På Tropical Islands är inträdet 39,50 euro för vuxna och 29,5 euro för barn mellan 4-14. Om du passar på att åka dit på din födelsedag kommer du in gratis!
Se paketresor till Berlin


Psst! Kika gärna på respektive parks hemsida för rabatterade priser om du bokar på nätet. 2019 års aktuella priser.


Mer information hittar du här:
Istralandia
Siam Park
Aqualandia
Faliraki Waterpark
Aqualand
Tropical Islands