6 sköna hotell på Rhodos & Kreta

Teresen
Reseguiden, besökt 8 länder

Foto: Fritidsresor
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Ving
Grekland är sommarens hetaste charterresmål och den grekiska ö-världen lockar med fina stränder, mycket charm och skinande sol. Vi har valt ut sex sköna hotell på Rhodos och Kreta som är romantiska, perfekta för familjen eller strandnära med mycket avkoppling.
Publicerad 28 januari 2014

Finns det något bättre än att koppla av i den grekiska ö-världen i sommar? Vi har gjort det lättare för dig genom att välja ut sex charterhotell på favoriterna Rhodos och Kreta.

Thalassa Beach Resort, Agia Marina, Kreta
- Perfekt hotell för semestern på tu man hand

Hotellet ligger med fantastiskt läge vid stranden i Agia Marina och är anpassat för par som vill njuta av sol, värme och varandra. Här finns lyxiga solsängar för två, en jacuzzi med vacker utsikt över havet och en strandtaverna perfekt för en romantisk middag. Vill du ha liv och rörelse ligger Platanias en liten bit bort. Hit är du som är över 16 år välkommen.
Sök resor till Thalassa Beach Resort

Holiday Village Rhodes, Kolymbia, Rhodos
- Hotell för den aktiva barnfamiljen

Här bor familjer som vill aktivera sig riktigt bra, med all inclusive och nära stranden i Kolymbia. Hotellet består av tre delar med olika karaktär och i mitten finns ett äventyrsland för stora som små. Häng med på aktivteter som hotellets akivitetsteam ordnar, testa kajak och klättring eller spendera en stund på gymmet. Ät buffé eller lyxa till det några gånger med à la cartemiddag med rätter från Italien eller Grekland. Det är även nära till centrum för shopping eller annat restaurangutbud.

Kokalas Resort, Georgiopolis, Kreta
- Charmigt familjeägt lägenhetshotell

Det här är ett familjeägt lägenhetshotell på Kreta med äkta bykänsla och vackra detaljer. Hotellet ligger nära den vackra och barnvänliga stranden i Georgiopolis. Koppla av vid poolen som har en separat barndel och poolbar med enklare rätter. Middag kan du äta på en av många och goda tavernor i centrum en liten bit bort. Detta är ett mindre hotell som måste bokas tidigt inför högsäsong.
Sök resor till Kokalas Resort

Kalithea Horizon Royal, Kalithea, Rhodos
- All inclusive-hotell med hög standard

Här bor du på ett av Rhodos bästa all inclusive-hotell, med vacker utsikt över stranden och badvikarna. Poolområdet är härligt med vattenfall, jacuzzi och egen barnpool. Faciliteter som träningsrum, massage och tennis delas med systerhotellet som ligger vägg i vägg. Det är dessutom nära till Kalithea centrum där du hittar små butiker och trevliga restauranger.
Sök resor till Kalithea Horizon Royal

Almyrida Resort, Almyrida, Kreta
- Hotell med myslyx

Den här mysiga resorten består av tre strandnära hotell i lilla Almyrida, som delar på alla faciliteter. Hotellområdet är fint med tre pooler, separat barnpool och lekplats för de minsta familjemedlemmarna. Är du sugen på ännu mer avkoppling så finns det spa, massage och jacuzzi mot avgift. Måltiderna kan du äta på takterrassen, eller så promenerar du till en restaurang i centrum.

Aegean Pearl Hotel, Rethymnon, Kreta
- Avslappnad strandnära lyx

Här bor du stilfullt, avkopplande och strandnära på ett designhotell utanför Rethymnon. Servicen är förstklassig med två välskötta poolområden att koppla av vid. Vill du ha det lite mer privat kan du även boka rum med egen pool. Du har tillgång till gratis gym och jacuzzi och du kan ta del av hamam och bastu mot avgift. Ät gott i bufférestaurangen eller på à la carte. Ta gärna strandpromenaden in till centrum.
Sök resor till Aegean Pearl Hotel


Charter till Grekland