Publicerad 3 augusti 2014

Görvälns Slott, Järfälla

Här finns fantastiska hotellrum på ett slott som blivit utsett till Sveriges bästa boutiquehotell 2012 och 2013. Hotellet har 38 rum, alla med en inredning utöver det vanliga. Gammalt möter nytt och tillsammans blir det charmigt och romantiskt. I restaurangen kan ni njuta av utsökt mat och i slottsparken och vid vattnet kan ni promenera eller slå er ner för en picknick.

Djupvik, Gotland

En mer romantisk plats är svårt att hitta. Hit åker ni som vill koppla av tillsammans i en fantastisk miljö. Samtliga rum har utsikt över havet, egen terrass med lounge-möbler och modern inredning. Hotellet har en egen pool och vill du bada i havet finns stranden bara 50 meter bort. På terrassen finns underbara solsängar och middagen kan avnjutas med utsikt på solnedgången över havet.

Falkenberg Strandbad

Här får ni spa och havsutsikt i ett. Hotellet ligger mitt på Skrea Strand och passar perfekt för en romantisk weekend. Njut av god mat i den mysiga restaurangen, rå om varandra under en härlig sparitual och sov gott i fräscha hotellrum. Lägg till lite extra så får ni balkong mot havet.

Gimo Herrgård

Mitt i de norduppländska skogarna ligger Gimo Herrgård inbäddad. Lite som en saga. Granne med herrgården ligger den vackra Gimosjön. Hotellet har ett litet spa, personligt inredda hotellrum och en restaurang med fantastisk utsikt över sjön. Här kan ni ro om varandra samtidigt som ni glömmer vardagen för en stund. Du hittar Gimo Herrgård en timme norr om Arlanda.

Hotel Pigalle, Göteborg

Som dem själva beskriver sig “Ett förföriskt luxury boutique-hotell mitt i Göteborg. Långt från vardagen.” Hotel Pigalle ligger i Palace-huset mitt i centrala Göteborg. Hotellet öppnade i maj 2014 och andas 1900-talets Paris. Samtliga rum är handskissade och lätta att förälska sig i. Värme, personlighet och passion i ett. Här gäller en åldersgräns på 25 år. Romantik med hela Göteborgs utbud utanför!