5 drömmiga hotelll i New York

Nina
Medlem sedan 2015, besökt 28 länder

Foto: Dream Hotels
Foto: NYLO
Foto: LIFE Hotel
Foto: Nomad NYC
Foto: Gansevoort Meatpacking
I hjärtat av New York utmärker sig dessa 5 hotell med sin distinkta och delikata interiör, spännande faciliteter och närhet till New Yorks bästa attraktioner. Så checka in och upplev det bästa av NYC.
Publicerad 20 september 2017

Dream Downtown

Äventyret börjar så fort du kommer fram till lobbyn på detta livliga hotell. I taket kan du titta rakt upp i en glaspool och lobbyn är fylld med allt från gäster till lokalbefolkning som träffas över några cocktails. På hotellets egna “The Beach” kan du tillbringa dagen på en riktig vit sandstrand och i poolen med glasbotten - omgiven av en barer och lounger i riktig 70-talets Cote D'Azur-stil … det är inte barna namnet på hotellet som är som en dröm! Ett besök i hotellrestaurangen Bodega Negra tar dig med på en resa till Mexiko där träväggarna är dekorerade med vintagegitarrer, stora tequilatunnor och mexikanska hattar som hänger i taket. Rummen är supermoderna, fyllda med roliga detaljer och har runda fönster. Strax utanför dörren till Dream Downtown hittar du downtown New York, Chelsea Market, High Line och West Village.
Läs mer och se priser.

The NYLO

NYLO på Upper West Side ligger precis vid Central Park och Hudson River, och är ett hotell med en alldeles egen stil. På NYLO hittar du rena, moderna rum och sköna sängar. I hotellets egna hälsoområde kan du äta rent, hålla dig aktiv i 24-timmars gymmet, bada bastu eller njuta av yogaklasser vid poolen. Du kan också koppla av i hotellets mysiga lobby, börja dagen med en kaffe på hotellets egna café och äta på en av hotellets två egna restauranger. Det finns också ett bibliotek, en mysig bakgård och lounger som är perfekt om du vill umgås, jobba eller bara slappa. Hotellet har också två terrasser med fantastisk utsikt över staden. Flera rum har en egen balkong, samt en dockningsstation för iPhone och gratis wifi. Hotellets moderna loft och sviter är utrustade med spa-liknande badrum och drömmiga sängar.
Läs mer och se priser.

Gansevoort Meatpacking

Med 360-graders panoramautsikt över New York City kan du titta på solnedgången över Hudson River från det första lyxhotellet som öppnade i det historiska Meatpacking District. Här hittar du trendiga rum, en trevlig takpool och ett fitness- och spa-område. Hotellet har 186 rymliga rum, inklusive 22 eleganta sviter och en duplex penthouse-svit. Du kommer att älska interiören både i rummen och i hotellets gemensamma utrymmen, och hotellets restaurang The Chester erbjuder rustik interiör och amerikansk mat och har även ett mysigt och grönt utomhusområde.
Läs mer och se priser.

The NoMad

Nomad tar dig till en värld av gammal romantisk fransk stil blandad med modern komfort på ett trendigt Manhattan. I det berömda Flatiron-distriktet där denna Beaux Arts-byggnad ligger, har den franska designern Jacques Garcia gett hotellet en bohemisk chic-makeover och rummen kan flocka med allt från fristående badkar till vintage handgjorda mattor som är unika för varje rum och mahognyskrivbord. De allmänna utrymmena och hotellets restaurang erbjuder eleganta och extravaganta interiörer som ger en stämningsfull atmosfär, liksom en stor 200-år gammal öppen spis. Hotellets bibliotek är inte mindre spektakulärt, där du kan njuta av en drink eller läsa en bok i lugn och ro.
Läs mer och se priser.

Life Hotel

Här får du uppleva riktig New Yorker-anda! Boutiquehotellet Life Hotel ligger centralt i samma byggnad som LIFE-tidningen en gång höll till. Här finns smidesjärnssängar, mässingsmöbler, högt i tak, konstverk och ett badrum med en bänkskiva av Carrera-marmor och regnskogsdusch. Gästerna har också tillgång till ett gratis gym, wifi och digitala tidningar 24 timmar om dygnet. Du har också en mängd restauranger och shopping i närheten. Hotellet ligger precis intill Empire State Building och många andra av stadens höjdpunkter.
Läs mer om Life hotell här

Planera din New York-resa här:
- Flygbiljetter till New York
- Hotell i NYC
- Erbjudanden till New York


Erbjudanden på resor till New York och USA

Om New York New York State, Nordamerika

Konst
Kultur
Nattliv
Nöjesliv
Shopping
Storstad
Weekend

Om du undrar vad som finns att göra i New York är det lättare att svara på vad du som inte finns att göra. Det här är verkligen en stad där hela världen är samlad och i stort sett allt finns att roa sig med.

Med tydlig indelning av stadsdelar som exempelvis Chinatown, Harlem och Soho känner du historiens vingslag i New York, eller The Big Apple som det kallas i folkmun. Enklaste sättet att upptäcka staden är att utrusta sig med bra skor och en karta i mobilen. Känns promenad jobbigt finns buss, tunnelbana och de välkända gula taxibilarna att tillgå – eller varför inte ta en helikoptertur över staden?

Gatuindelningen på Manhattan är genial. Alla gator går från öst till väst. Alla avenyer går från norr till söder. Manhattan är indelad i tre delar: Uptown, Midtown och Downtown. Uptown är allt som är norr om början av Central Park. Downtown finner du söder om Union Square. Midtown ligger norr om Union Square upp till 59:e gatan. Lät det krångligt? När du är på plats förstår du hur det fungerar och du kommer med stor sannolikhet att älska det.

I denna världsmetropol finner du sevärdheter som Frihetsgudinnan, Time Square, Empire State Building, och Central Park för att bara en nämna en bråkdel av alla. Även om allt känns annorlunda så finns den där mitt i kaoset – känslan av trivsel. Har du en gång besökt New York är det svårt att inte längta tillbaka.

Empire State Building i solnedången
1 / 53
2 / 53
"Lilla huset" på taket ...
8 / 53
Top of the Rock
10 / 53
Looking out ...
11 / 53
Madison Squar Garden
13 / 53
Yankee Stadium
14 / 53
Mumsiga våfflor.
16 / 53
New York City Skyline
19 / 53
Damn Good Panncakes with Strawberries
20 / 53
Statue of LIberty
24 / 53
Julfint på Wall Street
26 / 53
Central Park Friendship by David Thornell
27 / 53
Empire State Buildning
30 / 53
Mamma Mia & TImes Square
35 / 53
Grand Central Terminal
36 / 53
Brandbil i New York
39 / 53
Flat Iron Building
42 / 53
Eden Garden, Union Square
43 / 53
"Seinfeld-restaurangen" (the Monks)
45 / 53
Högst upp på Empire State Building
48 / 53
Brooklyn Bridge
49 / 53