3 hotellfavoriter på Fuerteventura

Vilma
Reseguiden

Foto: iStock
Fuerteventuras stolthet är dess magiska stränder. Res hit och bo bekvämt på något av våra tre favorithotell.
Publicerad 14 februari 2020

Riu Palace Jandia – Här väntar ett strandnära boende och välsmakande tapas

Beläget precis vid stranden och det turkosa havet ligger Riu Palace Jandia. Området är utmärkt om längtan efter en semester med mycket sol och bad är stort. Starta dagen med att vira in dig i morgonrocken och promenera ned till havet och ta ett dopp, senare kan du lägga dig vid hotellets poolområde där det finns gott om solstolar och en makalös havsutsikt. Samtliga rum på hotellet har också havsutsikt, eller begränsad havsutsikt. Matutbudet är stort och passar finsmakaren, halvpension med frukost- och middagsbuffé ingår. Det finns både en bufférestaurang och en restaurang som serverar rätter från det spanska köket samt grillat. Låt kvällen, efter en härlig middag, avslutas med kvällsunderhållning på hotellet. Ett tips är också att besöka hotellets spa för lite egentid och avkoppling på en helt ny nivå.
Sök resor till Riu Palace Jandia

Labranda Bahia de Lobos – All inclusive-hotell med mycket aktivitet

Att boka All Inclusive kan vara lockande men också kännas lite osäkert då man vill vara säker på att måltiderna som ingår håller hög kvalitet. Det kan man räkna med här på Labranda Bahia de Lobos. De måltider, drycker och mellanmål som ingår i konceptet beröms av resenärer. Utöver att njuta av vällagad mat på hotellet så kan du testa på olika sportaktiviteter som basket- och fotbollsmatcher på multisportbanan samt bocciaturneringar. Vill du bara slappna av i solen så finns det gott om både sitt- och liggplatser vid det stora poolområdet. Du bor i rymliga, moderna rum med fräsch inredning. Har du med dig barnen kan de gå på minidisco om kvällarna eller delta i hotellets internationella barnklubb för barn 4-12 år.
Sök resor till Labranda Bahia de Lobos

H10 Playa Esmeralda – Nära till långa sandstränder och dopp i havet

Det här 4-stjärniga strandnära hotellet ligger i Costa Calma, som faktiskt betyder “lugn kust” – och orten gör verkligen skäl för sitt namn. Stranden består av gyllengul sand och har fått rätt att hissa Blue Flag vilket innebär att nivån på faciliteter, vattenkvalitet och renhållning är hög. Själva hotellet består av flera byggnader i härliga pastelliga toner och omger det generösa poolområdet som har havsutsikt. För den som vill ha en extra bekväm semester finns det möjlighet att köpa till All Inclusive. Njut av vällagade måltider på hotellets terrass med häpnadsväckande utsikt. Det finns också möjlighet att bada jacuzzi, besöka spa, köra ett pass på gymmet eller spela en rolig runda minigolf i kvällssolen. På hotellet råder ett avkopplande lugn och det finns en åldersgräns på 18 år.
Sök resor till H10 Playa Esmeralda

Planera din resa till Kanarieöarna på Reseguiden

Alla charterresor till Fuerteventura
Alla charterresor till Kanarieöarna
Läs mer tips och guider om Kanarieöarna


Erbjudanden - Fuerteventura