100 billigaste resorna just nu

Nina
Medlem sedan 2015, besökt 28 länder

Foto: iStock
Vintern är en härlig tid för att resa iväg till värmen utomlands. Slipp kyla, mörker och slask för en stund. Här är vinterns 100 billigaste charterresor.
Publicerad 16 november 2016

Många svenskar väljer att resa utomlands på vintern för att få en vecka eller två av sol och värme. Många av er vill också hitta en så billig resa som möjligt. Vi har därför samlat de 100 billigaste resorna till vinterns soliga resmål. 50 resor till vinterns höjdare Kanarieöarna och 50 resor till exotiska resmål lite längre bort. Kanske blir en av dessa resor just er höjdpunkt i vinter?
Priserna gäller när två personer reser och bor tillsammans.


50 billigaste resorna till Kanarieöarna

Jämför alla resor


50 billigaste resorna till exotiska resmål lite längre bort

Jämför alla resor

Sök och jämför bland alla resor:
- Alla charterresor
- Alla charterresor med all inclusive
- Alla reguljärflyg
- Alla hotell
- Alla erbjudanden


Erbjudanden - Sol & Bad

Om Gran Canaria Kanarieöarna, Europa

Barnvänligt
Nattliv
Natur
Sandstrand
Shopping
Sol & bad

Här kan du inte kolla ut genom fönstret och gissa vilken årstid det är – det är alltid soligt och varmt. Det är inte så konstigt att Gran Canaria är svenskarnas favorit.

De flesta badorterna ligger på de södra kusterna. Här finns Playa de Amadores, Maspalomas, Playa del Ingles, San Agustin, Bahia Feliz och nya Costa Meloneras. De övriga delarna av ön är rätt bergiga, med undantag för huvudstaden Las Palmas, som har en lång härlig sandstrand.

Det finns massor av aktiviteter för den som inte vill ligga på sandstranden. Det finns vandringsleder och bra dykning, men även vattenland, nöjesparker och djurparker.

Högt upp i bergen på nordvästra delen av ön finns de märkliga Valeron-grottorna. Här finns det mer än 350 stora och små gropar och grottor som grävts ut under tusentals år. Alla experter trodde att den här otillgängliga platsen användes som hemligt gömställe av prästinnor. Det var först på 1900-talet som en arkeolog konstaterade att Valeron-grottorna egentligen var gömställen för spannmål.

6tim
Flygtid från Stockholm
Utsikt från vår pool
1 / 26
Den vilda västkusten
3 / 26
Blomsterprunkande Puerto Mogan
4 / 26
Solen som vi kom för går ju ner
6 / 26
Semester vid poolen med direkt havsutsikt
9 / 26
La Vegueta med vy mot modernare delar
12 / 26
Teror, balkongernas stad
13 / 26
Stranden i Puerto Mogan.
16 / 26
Blommande portal i Mogán
17 / 26
Utsikt från berget mot Puerto Mogan
19 / 26
Söta Mogan.......
26 / 26