Anderson's African Adventures

Anderson's African Adventures
Anderson's African Adventures
Adress: Vasagatan 27
Telefon: 08-203050
Ort: Tranås

Hemsida
E-post


Dina Drömmars Afrika!

Dina Drömmars Afrika!

Anderson's African Adventures är ett svenskt safariföretag med kontor i Sverige och Afrika. Vi kan erbjuda skräddarsydda safarier med egen guide/förare, safari i jeep, noggrant utvalda hotell, lodger och camper med högklassigt kök samt egna kockar under bergsbestigningarna.

Vi kan safari. Vi skräddarsyr resor utifrån era önskemål i framför allt Tanzania men arbetar mycket även med Kenya och andra safariländer i Afrika.

Fokus ligger på safarin, vandringen, upplevelsen och vårt engagemang för Afrika i kombination med den proffsighet som en resa till Afrika kräver.


Andersons's i Afrika

Andersons's i Afrika

Anderson's grundades i Tanzania 1986 som lokalarrangör av safari-, bestignings- och badresor åt internationella och svenska resebolag. 
 
Företaget grundades av Christer Andersson, svensk missionärsson som vuxit upp i landet och nu i snart 30 år drivit reseföretag i Öst- och Sydafrika. Han har sedan starten byggt upp en organisation med stor och modern fordonspark, kompetent och erfaren personal, samt gott renommé i safari- och resebranschen.
Anderson's i Sverige

Anderson's i Sverige

Andersons i Sverige ägs av Tranås Resebyrå AB som är en av Sveriges mest solida researrangörer och som också är ett av ytterst få företag som har trippel AAA i kreditvärdighet. Det har vi haft sedan 1992. När du bokar en resa med Andersons i Sverige gör du det av en mycket seriös arrangör som ger dig trygghet som resenärer.


Givetvis har Andersons resegarantier och genom Tranås Resebyrå AB har vi IATA och medlemskap i SRF (Svenska Resebyråföreningen).


När du bokar en paketresa med Andersons har du också 24 timmars service med vilket vi menar agent på plats och journummer i Afrika och även hem till oss. Vi bryr oss om våra resenärer och vi bryr oss om Afrika.

Sökord/Specialité
Safari, Kapstaden, Tanzania, Zanzibar, Kenya, Kilimanjaro, Sydafrika, Bröllopsresa, Serengeti, Ngorongoro