African Tours and Safaris

African Tours and Safaris
African Tours and Safaris
Adress: Gibraltargatan 17
Telefon: 031 164020
Fax: 031 165850
Ort: Göteborg

Hemsida
E-post


Välkomna in på våra sidor för att låta er inspireras!

Välkomna in på våra sidor för att låta er inspireras!

Resor till Afrika med African Tours & Safaris

Söker du en passionerad och riktigt erfaren researrangör för din resa till södra och östra Afrika så ska Du känna Dig extra välkommen till oss. Vi som äger och driver African Tours & Safaris har bott och rest långa perioder i över hela Afrika och personligen besökt alla resmål vi föreslår. Varför inte boka en av våra populära safariresor för ett möte på nära håll med ”The Big Five”; lejon, elefant, buffel, lepoard och noshörning, eller ta med hela familjen för en spännande Afrikaresa fylld med äventyr.

Det är en extra trygghet för Dig när Du väljer mellan ett stort utbud av våra välplanerade resor och arrangemang. Självklart så skräddarsyr vi också alla våra resor efter Dina önskemål så de blir precis som Du vill ha det.
Skräddarsydda resor i Afrika - golf, safari, dykning, sol och bad, fauna, flora, vin, mat, kultur och historia

Skräddarsydda resor i Afrika - golf, safari, dykning, sol och bad, fauna, flora, vin, mat, kultur och historia

Med våra resor på egen hand kan du njuta av din resa till Afrika och din resa till Sydafrika i full frihet utan att behöva ordna det praktiska själv. Du kan dessutom enkelt lägga till extranätter eller kanske en safari, en utflykt eller några sköna dagar på stranden. Du finner i vårt utbud ett antal reseförslag som du gör helt på egen hand och tidsmässigt när det passar dig bäst. Lyxigt eller enkelt – du bestämmer själv vad som passar dig och din plånbok. Vi skräddarsyr din resa till Afrika eller din resa till Sydafrika efter dina behov och intressen, det kostar inget extra då vi har mycket bra avtal med våra leverantörer utan kostsamma mellanhänder. Vi har dessutom bott eller har sett alla våra hotell som vi rekommenderar.

Du har också en trygghet genom att boka genom oss som skyddar dig mot åskmoln, snökaos, strejker, konkurs av flygbolag eller hotell osv. Läs mer under fliken överst på vår hemsida; Trygghetsgaranti.
Bröllop och bröllopsresor i Afrika

Bröllop och bröllopsresor i Afrika

Vi ordnar med din vigsel i Sydafrika, allt från blommor, vigselförrättare, mat, vittnen etc.


Ni kan gifta er var ni vill, endast fantasin kan sätta gränser. Varför inte på en safarilodge eller på stranden?


Naturligtvis ordnar vi med er bröllopsresa som kommer att bli ett minne för livet. Kombinera gärna med stad, safari och paradisöar i Mocambique, Zanzibar, Mauritius eller Seychellerna Vi skräddarsyr den efter era önskemål

Exotiska öar med sol och bad

Exotiska öar med sol och bad

De flesta vill ha en semester som kombinerar äventyr, safari, vacker natur, god mat och sol och bad. Då kan vi erbjuda många härliga kombinationer. Här kommer några förslag:

- Safari i Tanzania eller Kenya kan smidigt kombineras med Zanzibar, Mombasa eller varför inte Seychellerna eller Mauritus?
- Uppleva Sydafrika, Namibia, Zambia, Zimbabwe, Botswana och varva ner på Mocambique, Mauritius eller Seychellerna.
- Upptäck ett ännu väldigt spännande land som Madagaskar kombinerat med Mauritus.

Möjligheterna är många och vi hjälper er att kombinera den perfekta semesterresan som passar just er. Läs gärna mer om dessa exotiska öar och kontakta oss för mer information och reseförslag.
Sökord/Specialité
Sydafrika, Tanzania, Safari, Kenya, Botswana, Kapstaden, Krugerparken, Golf, Garden Route, Mocambique