Polen

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Polen Europa

Polen är resmålet som gör både familjen och plånboken glad. Landet erbjuder en enastående kombination inget annat land i Europa kan mäta sig med, i form av prisvärd shopping, god mat och otroliga stränder.

Polen är ett land fullt med spännande upplevelser, oavsett vad du är intresserad av. I städerna Warszawa och Krakow hittar du otroligt billig och bra shopping, teater, musikevenemang och restauranger för olika smaker. Det är varmast i Polen under sommarmånaderna men landet behåller ofta sin värme in i september för dig som vill förlänga den ”svenska” sommaren.

Polens norra delar har en fantastisk riviera för dig som är sugen på en lite annorlunda solsemester. Här hittar du en sträcka på över 50 mil som består enbart av otroliga sandstränder, precis som vid Medelhavet. Miedzyzdroje och Sopot är två populära semesterorter men många åker också till Gdansk. Här får du en kombination av mysiga gator och gamla sevärdheter med stranden runt hörnet. Längs rivieran finns många så kallade kurhotell där du kan prova lerbad och stärka din kropp med mineralvatten. I Sopot finns ett välbesökt vattenland för barnen, medan resten av familjen går på spa eller tar en drink på en uteservering. Polen är Europas lite bortglömda paradis som erbjuder en prisvärd solsemester långt över förväntan.

Gdansk Tips!
Polen M4sta86, 12 sep. 2019
Updaterad av Ischaaa för 7 timmar sedan
1
Hej. Åker till Gdansk nästa tors-söndag. Mottager gärna tips på saker att göra. Vill gärna ha tips om bra SPA-anläggningar och restauranger? Tack på förhand.
Göra i gdansk/sopot?
Polen Akumie, 20 juli 2019
Updaterad av M_olsson för 8 veckor sedan
1
Har kollat runt och visst finns det shopping center, museum och fina byggnader men vad för kul kan man göra som inte är sevärdheter, strand eller festa? Om man söker ”fun things to do in gdansk” på Google får man olika svar med varierande omdömen så tips skulle uppskattas Shooting range är ett ...
När stänger butiker?
Polen Akumie, 19 juli 2019
Updaterad av Akumie för 8 veckor sedan
0
När stänger butiker i Gdansk, polen? Allt jag hittar är om stora shopping center och hur dom inte får vara öppen på söndagar men dom små affärerna man ser runt stan? I Sverige stänger det mesta 18:00 men I Gdansk?
Hyra bil i Polen
Polen Dreambig, 14 juli 2019
Updaterad av M_olsson för 9 veckor sedan
3
Vilken uthyrningsfirma är bra att hyra bil ifrån i Polen?
Ge mig ditt bästa tips i Gdansk/Sopot
Polen Annach, 15 juli 2019
Updaterad av Worldofmarie för 9 veckor sedan
1
Åker snart med familjen(två vuxna och två barn 10, 12 år) till Sopot där vi har hyrt lägenhet. Nu vill vi ha ditt bästa tips. Vi är nyfikna på prisvärda och bra restauranger, sevärdheter som vi inte får missa samt allt annat värt att nämnas.
Wrocław som utgångspunkt
Polen Dreambig, 9 juli 2019
Updaterad av Dreambig för 10 veckor sedan
0
Kommer att resa till Wrocław och är intresserad vad som finns utanför staden. Vill uppleva den inhemska kulturen och människorna. Vilka byar alt städer är enkla att ta sig till. Tack för svar :)
Blomstrande fägring vid slottet!
Foto: desires
Torg i gamla stan
Foto: nesse
På toppen av Kasporowy Wierch, 1987 m.
Foto: lotz
Måsar
Foto: treb
Piren i Sopot
Foto: agnetta

Planerar du en resa till Polen?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.

Resmål som liknar Polen