Marco_hecimovic

Kön / Ålder
Man, 31 år
Bor i
Malmö
Restyp
Kultur
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Förhållande
Besökta länder
65
Profilsida skapad
2006-08-12
Senast online
Inloggad nu

Jobbar inom resebranschen sedan 2011.

Marco_hecimovics besökta platser
Bilder  (Se alla 8 bilder)
Marco_hecimovic
Marco_hecimovic säger i _magnus_s diskussion "Tips på kryssningsfartyg Karibien jul/nyår 2021?":
Jag har åkt med Carnival från Miami och var riktigt nöjd. Vi tog rutten Cozumel-Belize City-Roatan-Cayman Islands, vilket var en trevlig mix av ställen som inte kändes alldeles för lika varandra.
7 januari 2021 08:45 - Anmäl
Marco_hecimovic
Marco_hecimovic säger i Andreassofus diskussion "Dra till Danmark nu?":
Det är runt en månad sedan jag var över, men tror inte mycket har förändrats sedan dess. I Köpenhamn kändes det ungefär likadant som i Sverige när det gäller restriktioner. Som jag förstått det har de nu infört munskydd på kollektivtrafiken dock. I övrigt inget konstigt.
3 september 2020 12:57 - Anmäl
Marco_hecimovic
Marco_hecimovic säger i Marcussathers diskussion "Reserestriktioner i världen":
Vilket bra initiativ! Som Birgere skriver så kan det vara bra att friskriva sig från ansvar för felaktigheter samt påpeka att ändringar kan ske snabbt. Det finns en liknande sida som er som man också kan hämta inspiration från: https://openupforbusiness.com/
8 juni 2020 09:59 - Anmäl
Marco_hecimovic
Marco_hecimovic säger i Linrazs diskussion "färja makarska till hvar":
Det går en färja från Drvenik, cirka tre mil söder om Makarska. Denna tar dig till Sucuraj på östra delen av ön. Här går det även att ha med bil om man vill. Åker man utan bil kan man alltid kolla med någon av alla utflyktsbåtar om man kan åka med dem enbart dit.
24 februari 2020 08:20 - Anmäl
Marco_hecimovic
Marco_hecimovic säger i Vigrens diskussion "Istanbul":
Istanbuls centrum är stort, så det är svårt att säga att ena flygplatsen är närmre än andra eftersom det beror på var man ska. Tidsmässigt enligt google maps skiljer det bara 5 minuter just nu på om man åker från Sabiha Gökcen eller Istanbuls nya flygplats till Sultanahmet, vilket är ungefär där man bör bo. Så titta snarare på flyg som passar tids-/prismässigt istället för att satsa på en specifik...
21 februari 2020 08:34 - Anmäl
Vänner
Diskussioner