Kolimbari

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag.

Sök eller välj resmål

Sök
Filter

Kolimbari

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag.
Filter

Om Kolimbari Chaniakusten, Europa

På västra Kretas nordkust ligger semesterorten Kolymbari som passar bra för dig som vill bort från de stora turistströmmarna. Här finns en fin strand, men härifrån är det också nära till några av Kretas bästa stränder Elafonissi och Falassarna.

Karta över Kolimbari

Kolimbari
Grekland Frub, 24 jun 2017
Updaterad av Frub för 37 veckor sedan
3
Hej! Befinner oss på Kreta, i kolimbari och vill ta oss till en fin barnvänlig strand i närheten. Gärna med bussavstånd. Hur fungerar det med bussar från Kolimbari till Falassarna? Eller från Kolimbari till Stalos? Vilken strand är bäst, smidigaste att ta dig till mm? Behöver man boka ...
Kolimbari
Grekland Bella77, 12 jul 2016
Updaterad av Bella77 för 1 år sedan
0
Hej Åker till Kolimbari om tre veckor och vi vill passa på att åka till Elafonissi? Det fanns bussresa dit som tillval till resan men undrar om någon vet hur det går med lokal busstrafik? Undrar också om det finns andra tips till en tvåbarns familj i närheten?
Kreta i Maj/Juni
Grekland Tigerpearl, 21 mar 2011
Updaterad av Brigitta för 6 år sedan
3
... Kato Stalos) Agia Marina - 2km från Patanias Kolimbari Någon som kan ge oss lite tips? Det har ingen större betydelse om det är sand/sten strand. Vi vill bara ta det lungt, bada och äta gott. Finns det bra bussförbindelser till Chania stad eller de andra stränderna runt omkring? ...
None
Foto: Thinkstock
None
Foto: Christine McIntosh (CC BY-ND 2.0)
None
Foto: "Romtomtom" - Flickr, CC BY 2.0
Strandpromenaden i Kolimbari.
Foto: ingridhell

Planerar du en resa till Kolimbari?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.

Resmål som ligger i närheten av Kolimbari