Jamaica

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Om Jamaica Karibien

Det finns bara en musikstil som gäller på Jamaica: reggae i flera olika former. Men här finns även lite mer tysta aktiviteter; sandstränder, djungel och vacker natur.

Den som vill ha sol och bad tar sig till västra delarna av ön och stränderna vid badorterna Negril och Montego Bay.
Många av hotellen här erbjuder all inclusive-boende. Den gratis hotellmaten och de extremt dåliga vägarna gör att få gör utflykter till andra delar av ön.

Men om du gillar natur och äventyr så finns det massor av aktiviteter att välja mellan, eller vad sägs om vandring, ridning, jet ski, dykning, kitesurfing och klippdykning! Det finns till och med en bana mitt ute i djungeln där du kan åka bob.

På Jamaica ligger ett av världens mest ökända naken-hotell, Hedonism II. Det barnförbjudna hotellet är uppdelat i två delar, en där man kan gå naken hela tiden och en där det är kläder som gäller. Hotellet erbjuder vågade liveshower, nakenpooler och nakenstränder.

Resa med barn till Jamaica Negril

Jamaica Travel_in, 19 jan. 2019
Updaterad av Tittin för 2 veckor sedan
2
Någon som rest till Jamaica Negril med barn? Hur var det i havet? Är det säkert osv? Tips och info mottages!

Negril, vad jag hade viljat veta innan vi åkte...

Jamaica Zoega, 18 jan. 2016
Updaterad av Pernillan för 2 veckor sedan
6
Vi var där 3 veckor runt jul o nyår. Vi valde charter med fritidsresor, direktflyg och priset avgjorde. Ankomsten - Timmar av köande i en kokhet ankomsthall. Obegripligt långsamt och enorm kö. Pengar/valuta - Både US dollar och Jamaicadollar funkar överallt. Men med JMD blir det ofta ...

jamaica?

Jamaica Ulrikall, 8 maj 2018
Updaterad av M4sta86 för 32 veckor sedan
13
åker till mexico för 6e gången till jul för att vi det finns så mycket att göra där och så olika ställen att åka till.nu har vi iaf sagt att vi måste prova på något annat land nästa gång.är det någon som har erfarenhet av jamaica?kan man åka tryggt på utflyckter? vi är en familj på två vuxna och ...

Montego bay och Negril

Jamaica Satlanotravel, 18 jan. 2019
Updaterad av Satlanotravel för 38 veckor sedan
0
Hej! Vi är två som har en resa bokad 11-25 Mars till montego bay men ska även bo 4-5 dagar i Negril. Utbudet på hotellen i Dessa områden är jätteskumma enligt mig jag hittar inte några fina boenden ens för 1000kr / natt. Brukar aldrig ha problem med att hitta boende för de priset ...

Flyga till Jamaica

Jamaica Satlanotravel, 11 jan. 2019
Updaterad av Hawaii för 39 veckor sedan
8
Hej! hur flyger ni till Jamaica från Sverige? Jag lyckas endast hitta flyg som går på 20+ timmar och kostar även då 7-12 tusen per person. Hur gör ni? några tips?

Dagsturer och utflykter från Negril?

Jamaica Jossan93, 1 dec. 2018
Updaterad av Grrr för 42 veckor sedan
3
Hej! Jag är helt ny här men tänkte nu ge det ett försök då jag fått många bra tips och råd från detta forum! Jag och min sambo reser till Jamaica i vår och vill se så mycket som möjligt på våra två veckor (så mycket man kan när man bor på samma ställe hela vistelsen). Vi kommer att boka via ...
None
Foto: Thinkstock
None
Foto: marijana
None
Foto: Thinkstock
Min strandfavorit
Foto: pelle100
None
Foto: Thinkstock
Fint Vatten
Foto: tommyadamsen
None
Foto: Thinkstock
på väg till katamaranen
Foto: tommyadamsen

Planerar du en resa till Jamaica?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.