Hitta hyrbil i Perth, Australien

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag
Om Perth

Världens mest avskilda storstad Perth ligger i västra Australien och med tanke på avskildheten är hyrbil ett måste för att ta sig runt och uppleva allt denna stad har att erbjuda. Perth och Western Australia erbjuder allt från rikligt djurliv på Rottnest Island till stränder och iögonfallande utsikt.Vin, mat och surfing

Ett perfekt utflyktsmål med hyrbil är vindistriktet Margaret River som ligger ca 2 1/2 h bilfärd från Perth. Trots sin ringa storlek produceras det här viner i världsklass och ca 20% av Australiens alla premium viner kommer härifrån. Med gott vin kommer god mat och vill man ge sig ut på en kulinarisk resa är Margaret River en perfekt destination.

Margaret River bjuder även på fantastisk surfing vid Surfers Point som årligen stor värd för internationella stortävlingar.
I samma region som Margaret River ligger en av världens vackraste stränder, Bunker Bay. Här bjuds man på kritvit sand, klarblått vatten och fantastisk snorkling.

Delfiner


Vill man uppleva ett riktigt äventyr skall man bege sig till Bunbury som ligger ca 18 mil söder om Perth. Här ligger Dolphin discovery center som erbjuder möjligheten att simma med vilda delfiner. Organisation är ideell och allt överskott de får från turerna går till forskning och bevarandet av delfiner.

Resmål som liknar Perth

Perth Western Australia, Oceanien