Hitta hotell i San Agustin, Gran Canaria

Jämför och boka hotell från alla ledande hotellsajter
Bekväma paketresor till utvalda hotell i San Agustin
Bästa flygpriserna till Gran Canaria
Fynda en sista minuten-resa till San Agustin

Om San Agustin Gran Canaria, Europa

Barnvänligt
Begränsat nattliv
Sandstrand
Sol & bad

Det här är ett av de mest klassiska svenska resmålen, hit har vi åkt sedan 1960-talet. Här är livet lugnt och stilla med en strand som ligger skyddad från väder och vind.

Klimatet här är mycket stabilt med temperaturer på ca 20-27 grader under hela året. Det är också en av Europa soligaste platser med 360 dagar solsken per år. Det finns två stränder med fin, brunaktig vulkanisk sand. De är långgrunda och eftersom de ligger skyddade så är det nästan aldrig några större vågor.

I San Agustin finns många bra restauranger, två köpcentrum, lite barer och ett kasino. Du kan ta dig smidigt till huvudstaden Las Palmas på någon timme med buss eller bil. Du kan också ta dig till det hektiska nöjeslivet i Playa del Ingles via den rätt nya strandpromenaden.

Chansen är stor att du äter någon typ av tomat både morgon, middag och kväll när du bor i San Agustin. I lilla samhället Vecindario finns nog världens enda tomatmuseum. Här kan du lära dig allt om plantor, deras historia och hur de odlas, förpackas och exporteras. Det här museet, Museo de la Zafra, har öppet hela året.

6tim
Flygtid från Stockholm

Resmål i närheten av San Agustin

Resmål som liknar San Agustin