Wales...?

Av Markow
7 maj 2009 15:39
Visningar: 585
Jag och min pojkvän ska i väg till Wales över en weekend eller kanske möjligen en vecka i augusti... vi är intresserade av det mesta. Sport, kultur, musik, vandring etc... Någon som kan komma med några förslag eller tips?
7 maj 2009 15:55
Om du har möjlighet ska ni absolut åka till en stad som heter Llandudno...helt fantastiskt vackert, och ligger vid vattnet, men en supermysig pir :)
Av Markow
9 maj 2009 15:39
Tack...där verkar ju vara fantastiskt vackert.
9 maj 2009 19:35
Hej Markow! Jag kan varmt rekommendera en vandring på halvön Livn. Tag kontakt med organisationen Edge of Wales Walk via deras hemsida www.edgeofwaleswalk.co.uk, så kan ni få hjälp med ett skräddarsytt program för en vandring. Om ni önskar, arrangerar de transport av tyngre packning mellan övernattningsställen. De hjälper också till med bokning av hotell eller bed & breakfast, om ni vill. Vill ni vandra med enbart lätt packning (som mat och regnkläder), finns alltså den möjligheten.
Av Thogri
7 aug. 2009 08:22
Jag rekomenderar en Pub som heter Druid Inn(http://druidinn.com/) ligger mellan Mold och Ruthin i ett fantastiskt vackert
område inte långt från llanduddno. Mer som rekomenderas är Snowdon (högsta berget i Wales) som man kan åka tåg upp till toppen på,
Llangollen (http://www.llangollen.com/), En vandring upp på Moel famau ger en härlig utsikt ut över havet och bort till Liverpool.
Här är en länk till : http://www.borderlands.co.uk/
Jag är mycket avundsjuk på er som skall åka till Wales!!