Visningar: 3092

Vilken resväska ska man välja?

Hej!

Vad har ni för erfarenheter av era resväskor?

Håller billiga resväskor?

Är det någon som har köpt en resväska ifrån italienska Brick´s?
Är det ett bra märke, som håller? Eller bara skräp?

http://www.pixmania.se/se/se/6207436/art/bric-s/rullvaska-dynamic-zip-4-h.html#p...

Ska man köpa en sådan eller betala 2000 kr till för en samsonite väska?

Vill även rekomendera att köpa resväskan från tyskland. Det är ungefär 1000kr billigare för en Samsonite Cosmolite Spinner 85 cm.

http://www.markenkoffer.de/ använd google verktygs fält och klicka på översätt om ni inte förstår tyska.

MVH Tommy
Anmäl
Har ingen erfarenhet av Bric´s men det är väl med resväskor som det mesta annat att man får vad man betalar för,därmed inte sagt att man måste köpa det dyraste märket men låt säga finns det resväskor i prisordningen 250-3000kr i den den storlek man tänkt sig så köper man en för 1500kr så får man troligen en helt ok och slitstark väska.

Har själv resväskor och ryggsäckar i olika prislägen från billigaste skiten till rätt dyra pjäser och en personlig favorit är faktiskt en från clas ohlsson för några hundringar, det är en kabinväska som har löstagbar handbagageryggsäck och som dessutom går att antingen dra på hjul eller hänga på ryggen om man vill ha händerna fria,den börjar bli litet luggsliten och lappad nu efter år av flitigt användande så jag får väl se mig om efter nåt annat men jag har faktiskt litet ångest inför tanken att överge den gamla trotjänaren ha ha!

När det gäller bästa valet vad gäller ryggsäckar och väskor så finns det snart sagt lika många åsikter om det som det finns resenärer en del föredrar hårda väskor för att de tycker att de skyddar innehållet bättre och kanske stämmer det men min favorit är den typen av väskor jag beskrivit här ovan de är mjuka och följsamma och lätta att stuva och jag fraktar aldrig några större mängder bräckligt gods så flygplatsperssonalen kan misshandla den mjuka väskan utan att innehållet tar skada.

Skickar länk på den typ av väska jag föredrar. http://www.ferrino.it/en/homepage/products/TRAVEL_LINE/bags_156/cuzco_65_ss11_
mvh. Bosse.
Anmäl