Vilken resebyrå och vilket flygbolag rekommenderas?

14 sep. 2016 23:52
Visningar: 578
Hej på er!
Jag är på väg att boka ToR-flygbiljetter till Tokyo för våren. Vilken resebyrå/hemsida och vilket flygbolag rekommenderar ni och vilka andra ska man passa sig för?

Ett plus vore om ombokningsbara biljetter finns som alternativ, men är inget krav.
Av Bibby
15 sep. 2016 01:25
Kolla nån sökmotor för flyg, välj sen ett bolag och boka bara via deras egna hemsida, mycket säkrare och sannolikt också billigare.
Av Sq7700
15 sep. 2016 07:39
Det finns inga direktflyg till Tokyo från Sverige, så gör en sökning som ovanstående inlägg föreslår och kolla vilka alternativ som finns samt vad de kostar.

Det mest tidseffektiva alternativet brukar vara att åka med Finnair/Japan Airlines via Helsingfors. Aeroflot, som ofta erbjuder resor till lägre pris än Finnair, kan också vara ett tidseffektivt alternativ - Moskva ligger ju åt rätt håll. Personligen föredrar jag dock Finnair framför Aeroflot.
Av Emolis
15 sep. 2016 13:26
Vi åkte Lufthansa till Tokyo, visserligen med mellanlandning i Frankfurt, men annars hyfsat snabbt och smidigt. Snabbast annars är väl Finnair, men de var hutlöst dyra när vi bokade. Dottern åkte med Qatar Airways, men med mellanlandning i Doha tog det bra mycket längre tid den vägen.