Våga åka...!

Av Sam
28 mars 2006 13:35
Visningar: 1685
Kan varmt rekommendera Polen.
Har kanske inte världens erfarenhet, har bara varit där två gånger...
Bodde senast i Sopot på ett hotell nära stranden, 4-stjärningt till 3-stjärnigt pris! Många har en bild av Polen som grått och trist, men det tycker inte jag... tvärt om!
Tycker man om SPA har man kommit rätt. helkropps massage för 200 kr!
Maten va mycket br till mycket bra pris....
Shoppingen får man inte missa, såge en soffa på ikea som har det dubbla priset i Sverige, säkerligen exakt samma soffa...
Våga åka...!
Av Jen
23 maj 2006 18:57
hej! jag vill bara instämma. jag har varit i Polen ett par gånger och det är oerhört vackert. Jag har mest varit i Warzawa, men det är en trevlig och vacker stad! Man kan hitta billigt boende och människorna på turistbyrån på tågstationen i Warzawa är supertrevliga!
Jenny
29 sep. 2006 17:08
Hej!
Vi har varit i Polen många gånger.
f.o.m december 06 kan man flyga billigt till Gdansk med Wizzair, därifrån ta sig med buss eller taxi, eller hyra bil och åka vidare till Kolobrzeg, leba, Hel.
Mycket vackra stränder, finkornig sand vit som mjöl, jette bra service.
Vi bokade en nybyggt tvårums lgh.topp utrustad i mikron, två Tv etc i Kolobrzeg för två veckor.
Vi betaladr för allting flyg+boendet för två 10.000kr.
Maten är billig och jätte bra!
Glöm Polen från kommunistiska tider.
Det har hänt mycket sdan sedandess.
Vi bokade direkt på nättet
www.kolobrzeg.nadmorzem.com
MVH-Margareta
Av Agnetta
12 apr. 2008 15:48
jag kan också bara instämma med allt detta, kommer själv från Gdansk (som tilsammans med Gdynia och Sopot bildar Tresaden) och kan bara rekommendera att åka dit! Trestaden erbjuder vackra sandstränder, åtskilliga SPA och shopping möjligheter, rik historia och kulturliv samt spännande party livet - och allt detta för väldigt låga priser!!!

För de som skulle vilja hitta mer info, kan jag rekommendera portalen http://www.shopandsee.eu/ med en massa bra tips.
Våga åka...! =)
23 juni 2015 10:00
Jag rekommenderar att besöka http://www.polen.travel/sv/ och även http://www.polen.travel/sv/gdansk/ http://www.polen.travel/sv/sopot och även http://www.polen.travel/sv/sjoresor/hamnarna/
http://pomorskie.travel/en

På hemsidan hittar man bl.a. praktiska tips med info hur tar du dig från flygplatsen, båtterminalen till stan med vanliga stadsbussar, SKM (pendeltåg). Där hittar du tips på vad man kan göra i hela Polen!

En kan spendera solsemester på fantastiskt härliga ön en bit från centrala Gdansk.
Om du stannar lite länge och vill njuta av stranden och sol och kanske är du med barn då Sobieszewska Ön är en paradis. Ön ligger bara 15 km från Gdansk. http://www.sobieszewskaisland.com/ och övernatta kan man på hotell, stugor, camping eller här: http://zygmuntowechatki.pl/sv - deras hemsida är på svenska.

Ha en härlig semester i Polen!