Visningar: 42769

Vädret på Gran Canaria i Februari ?

Hur är vädret egentligen på södra Gran Canaria i Februari ?
Har varit där i December och Januari, men nu ska vi dit i Februari.
Är det nån större skillnad ?
Anmäl
Det är ingen större skillnad, egentligen ingen alls.
Anmäl
ingen alls..
Anmäl
I regel är ju dec och januari deras klenaste månader, så februari borde vara helt ok. Men man måste komma ihåg att det är väder vi diskuterar och har man otur så har man, oavsett månad och plats.
Anmäl
Det är som övriga skriver att det inte är någon större skillnad december till februari ,
man måste fram till slutet av april börrjan av maj om man ska märka någon större skillnad men då har man plötsligt en fördubbling av antalet soltimmar och en höjning av medeltempen på ca tre fyra grader eller mer då de börjar få sommar där .
Bosse
Anmäl
Hej,

Temperaturen i februari ligger på genomsnitt 17 C och 15 - 20 lägst/högst. Ser väl ganska lagom ut men det är ju statistik

Ha en trevlig resa och kom ihåg att besöka de små byarna i det inre av ön.
Anmäl
Hej,

Vi åkte till Lanzarote 29 februari i år och var där en vecka. Vi hade "Mulet" en dag,annars var det kanon fint väder med ca 25-27C på dagen och mellan 16-19C på kvällen. Åker nog tillbaka nästa år :)

// Jonas
Anmäl
När vi varit på Gran Canaria två vintrar nu senaste åren, har det varit varmt och fint men inte hett, bara varmt mitt på dagen, c:a fr 10:30-11 t o m c:a 17-18. Inte soligt för att ligga vid poolen eller på stranden förrens vid c:a 11-tiden på f m. Svalt på f m och kvällarna, men inte jättekallt direkt. Förra året gick ej att sitta på uteplatsen vid bungalowen tidiga morgnar eller kvällar, för kallt.
Anmäl
Vi har bara varit på Tenerife, men där är det ungefär samma väder. När vi var där i februari, var det som andra säger. Fint väder. Då börjar deras vår och den är som en vanlig svensk sommar ungefär.

Gilla
Anmäl
Hej!
Jag jobbar som redaktör på Reseguiden. Vi har en bra guide som handlar om hela årets väder på Kanarieöarna.

Vädret på Gran Canaria är ungefär samma i februari som i december och januari. Då är det vinter på den spanska ön. Genomsnittstemperaturen ligger på 21,5 grader och badtemperatur på 19,4 grader. Det kan även komma lite regn.

Du hittar guiden genom att klicka på den här länken:
http://www.reseguiden.se/reseguider/allt-du-behover-veta-om-vadret-pa-kanarieoar...
Anmäl
Hej, jag var i Gran Canaria i södra delen förra året i februari i en vecka, det var soligt alla dagar! temperaturen var mellan 24-25 grader. Vi ska åka igen detta år till gran canaria i slutet i februari i 2 veckor till samma stad och hotell :) Hoppas det blir fint väder då också!
Anmäl