Visningar: 484

Vädret nu..

Hej,
Vi åker om en månad och har tittat på vädret på olika vädersajter etc. Ser ju sådär ut får jag säga. Mycket regn. Haft vänner som har varit i Thailand nyligen och det var sådär för dem också.
Således: hur ser det ut på plats nu? Mer regn än vanligt? Hur ser det ut framöver? Stabilt eller är det ett "dåligt" år? Kan det bli bättre?
Vi åker ju i alla fall även om det ösregnar men det skulle vara kul att höra hur det är nu. Åker för att få sol och värme och ha det bra med familjen. Lite regn klarar vi men lagom är bäst.... Vi skall till Malapascua, Panglao och Boracay.
/
J
Anmäl
Hej,
Det har varit mycket regn kring Jul/Nyår, men sista veckan har det varit fint här på Panglao och det ser ut som torrperioden har startat.
Kolla väder sidorna http://www.typhoon2000.com eller Pasaga wheather

//Micke
Anmäl
Lita inte för mycket på väder prognoserna. Det är mitt tips. Efter ca 10 dagar i Malaysien kan säga att inte mycket har stämt. Det har regnat lite på kvällarna men för det mesta har det varit fint.
Är på Boracay nu och samma sak här, tråkiga väderprognoser, men kanonfint väder! Obegripligt...
Av alla vädersajter är yr.no mest pålitligt tycker jag.
Anmäl
Jag var på Maldiverna i början av januari, ön Meedhupparu, norr om Male och vi hade regn 5 av 10 dagar. Inte ihållande, men skurar och åskväder på ca 2-4 timmar, ibland flera gånger om dagen. Mycket ovanligt enligt de som bor där, men vädret är lite konstigt över hela världen.
Man kan bada även om det regnar!
Hoppas ni får det bra och att ni slipper regn!
Anmäl
Ja, ett regnmoln på en vädersajt kan ge en skrämselhicka (särskilt när det var 7 stycken i rad för Boracay på Yr.no), lättare att titta ut på himlen och se hur det ser ut. Hoppas det håller i sig och blir ännu bättre!
Tack för infon och Micke; lägg ut en update runt 15/2 så vet jag om galoscherna skall med....(ha ha)
/
Janne
Anmäl