Tips runt phuket?

Av Ken12
28 juli 2016 10:33
Visningar: 298
Nu var det dags igen, fått tillökning i familjen så nu behöver man ta en månads semester i februari..
Kommer landa i phuket och flyga hem från bangkok..
Så behöver tips vart man kan vara första veckan runt phuket trakten innan vi drar vidare emot krabi och lanta etc.
Mvh
Av Ken12
3 aug. 2016 20:28
Ingen som har några tips? Aldrig vart i phuket innan, så hade vart bra med lite tips?
Vad rekommenderar ni bo på bang tao beach eller mittismeten patong/kata?
Mvh
4 aug. 2016 10:39
Hej

vad du vill vara i phuket beror på vad du vill göra utöver strand besök , dom finare ständerna ligger på nordöstra sidan, jag skulle rekommendera en bit ifrån patong men ändå nära med tuk tuk så får man ner kostnaden för tutuk är rätt dyrt i phuket jämfört med resten av thailand..

alt kan vara karon ska vara bra för barn sägs det inte varit där själv bara i kata södra men är längst bort

Viktigaste är att man försöker komma ifrån strand restuarangerna som må vara fina men snor dyra, försök hitta hål i väggen ställen , oftast halva priset och lika gott :)

På södra udden finns ett lite aquarium man kan besöka med fiskar o dyk , besök inte phuket zoo om ni bryr er om djuren..

beroende på Hotell så prata med reception för att få en privat chafför som kör runt er så får ni se mer av phuket som inte är så turistigt.
Av Ken12
13 aug. 2016 10:24
Hej.. självklart kan man inte bara ligga på latsidan så mab vill ju ha en kombo av strand/stad.. men är bang tao för långt ifrån? Så det blir drygt att åka någon annanstans?
Mvh
14 aug. 2016 10:27
Citerat från Ken12:
Hej.. självklart kan man inte bara ligga på latsidan så mab vill ju ha en kombo av strand/stad.. men är bang tao för långt ifrån? Så det blir drygt att åka någon annanstans?
Mvh
Inte 100% har inte inte varit i just Bang tao men skulle tippa runt ca 40min färd med taxi till patong ungefär beroende på var i bang tao ni stannar, vilket gör att det kostar en slant om inte hotellet ni stannar på har shuttle service dit..

Hitta denna guida obs, vet inte hur uppdaterad den är .
http://www.phuket-travel-secrets.com/bang-tao-beach.html