Tips båttransport, boende och aktiviteterna vi inte får missa! Bahamas och Florida

23 nov. 2015 22:58
Visningar: 842
Hej!
Jag och min sambo har bokat flyg till Fort Lauderdale men tänkte åka över till Bahamas under semestern, men frågan är vilket företag vi bör boka båttransporten och till vilken del av Bahamas för att få ut det mesta av pengarna?
Vad är era erfarenheter, är det bäst att stanna på ett ställe och finns det i så fall dagsutflykter till andra delar? Eller ska man åka runt och byta övar samt hotell? Det är ca. 11 nätter vi tänkt oss för att få några dagar i Florida. Tar med glädje emot alla tips vi kan få! Det kanske till och med är bättre att ta en kryssning i några dagar och spendera resten i Florida?

Vilka aktiviteter får vi bara inte missa om det blir Bahamas en längre tid?
Har hört gott om Exumas men det verkar vara dåligt med boenden? Går det lätt att åka över hit på dagsturer från exempelvis Grand Bahama?

Tack på förhand!
24 nov. 2015 12:12
Ja men visst är den underbar! :-)

(Också hur man ser vad lilla Elias 6 år tycker om att hänga i poolen med brudarna...)
24 nov. 2015 19:47
Tack för tipset! Vi börjar dock fundera på att åka till Exumas men tänkte kolla om någon har erfarenhet av hur det är smidigast att ta sig dit? och i så fall med vilket bolag?

Hittills vad vi har sett så går det inga direktflyg till Exumas från Fort Lauderdale utan det är 1-2 mellanlandningar! Känns konstigt, då känns det nästan skönare med båt men har även där problem att hitta bolagen som går till Exumas.

Vore tacksam för hjälp!