Tillräckligt med tid mellan flighter i Bangkok?

Av Suja62
12 juli 2019 19:08
Visningar: 240
Vi flyger från med Aeroflot från Bangkok till Stockholm via Moskva den 4/1 2020 kl 12.35. Planen är att flyga med Bangkok Airlines från Trat kl 10.00 med ankomst 11.00 på samma flygplats. Det känns i kortaste laget! Någon som vet om man kan checka in bagaget hela vägen redan i Trat? Är det långt mellan inrikes och utrikesterminalen? Skulle helst vilja slippa lämna Koh Chang redan kvällen innan men känns jobbigt att vara orolig också. Brukar Bangkok Airlines hålla tiderna?
Av Mipec
12 juli 2019 19:54
https://www.bangkokair.com/through-check-in

75 minuter MCT, men då förutsätter det en enda bokning.

Annars verkar det som om ni skulle behöva hämta ut bagage och checka in igen numera.

Tycker det ser väldigt tajt ut, skulle inte chansa.
12 juli 2019 20:20
Om ni inte köper resan som en och samma bokning så är ni ansvariga för att hinna med anslutningen, och får ingen hjälp om ni missar. Bangkok Airways verkar inte vara med i någon allians, så det är tveksamt om ni kan boka flighten som ett paket med Aeroflot. Om det inte går så ska ni absolut inte chansa - minsta försening eller tidtabellsändring och ni kommer missa anslutningen och får stå för nya biljetter själva.
12 juli 2019 22:07
Jag skulle avvakta tills sep-okt -19 och se om det kanske blev ett tidigare flyg från Trat, om inte så föreslår jag att ni tittar på hotell i LAT KRABANG med omnejd, 10 minuters bilresa från Flygplatsen.
Det finns massor från 15€ och uppåt och vissa erbjuder hämtning och lämning vid flygplatsen mot en blygsam peng.
Nattmarknader och andra matställen i överflöd finns, dessutom...
13 juli 2019 08:20
Res mot Bangkok dagen innan. Dels så slipper ni gå upp tidigt på avresedagen och ta er till flygplatsen i Trat, ni måste nog lämna hotellet före 7 på morgonen. Er sista resdag blir i så fall även väldigt lång, dryg & jäktig.

Checka istället ut från Koh Chang tidigare och ta sista dagen eller dagarna runt eller i Bangkok. Ni bör ju vara på flygplatsen senast två timmar innan avgång för att hinna checka in bagage, säkerhetskontroll samt komma igenom passkontrollen/immigration.

Vi bodde nyligen en natt på The Cottage nära flygplatsen när vi hade ett flyg på förmiddagen från Bangkok till Da Nang, just för att slippa jäkta på morgonen samt att det hotellet var bra mycket billigare än det vi på på innan.