Söker reskompis/reskompisar! Asien eller Karibien

6 sep. 2017 19:34
Visningar: 90
Hej! Vi är två tjejer som funderar på att resa i ca 2-3 månader i antingen Asien eller Karibien i början av 2018. Våra huvudmål med resan är att se nya platser och träffa nya underbara människor därav skriver vi här! Det hade varit jätteroligt om någon eller några vill följa med av delar av vår resa eller kanske till och med hela resan!

I Asien vill vi gärna resa till Filippinerna och Bali m.m men vi är självklart öppna för förslag och tips på andra ställen och rutter.

I Karibien är vi väldigt sugna på Dominikanska republiken, Jamaica, Kuba och mer. Vi även här öppna för förslag och tips på ställen och resrutter.

Vilka är vi då:
Vi heter Filippa Rosdahl och Emma Bäversand 19 år gamla bor i Mölndal. Vi båda jobbar för tillfället på Liseberg men vi båda är nu sjuuukt sugen på att åka resa och uppleva massor av nya saker.

Vi heter Filippa Rosdahl och Emma Bäversand på facebook om ni är lite sugen på att se mer. Och bara och kontakta oss på facebook eller här om ni har några frågor.

Puss och Kram.
7 sep. 2017 09:32
Hej! Vi är två tjejer som åker i slutet av november och stannar i Asien till feb-mars. Vi kanske kan mötas upp där när ni åker ner och sen fortsätta resa tillsammans? Sista månaderna tänkte vi vara i filippinerna och framförallt Bali ☺️