Roadtrip Californien till Seattle

Av Tompa_p
17 nov. 2016 16:01
Visningar: 548
Tänker att ta en roadtrip på 3v i Juni/Juli , LA, SD, GC,LV,SF o sedan till Seattle
Någon som har någon info om att bila SF till Seattle
2v för LA, SD, GC,LV,SF, kan det vara ok eller för lite
Av Hawaii
17 nov. 2016 17:24
Du kan givetvis klara av LA, SD, GC, LV och SF på 2 veckor - om det viktigaste är att "hinna med" så mycket som möjligt. Om du däremot vill ha en mera avslappnad och givande semester med mera tid att se de olika platserna, satsa på SD, LA och SF för de 2 veckorna. Mer än tillräckligt att se och göra där.
Av Tompa_p
17 nov. 2016 20:37
Ok tack för tips, får titta o planera lite mera i detail o se.
Har någon bilat från SF till Seattle, i så fall några tips om bra/dåligt
Av Marulk
19 nov. 2016 16:05
Citerat från Tompa_p:
Ok tack för tips, får titta o planera lite mera i detail o se.
Har någon bilat från SF till Seattle, i så fall några tips om bra/dåligt
Körde den rutten i somras (album här på RG). Kan varmt rekommendera. Washington o Oregon samt kustvägen norr om SF är fantastiskt vacker o sevärd. Som @hawaii o säkert många fler så gör antingen eller.....att hasta runt för att se så mycket som möjligt kan bli tufft. Räkna med minst 1,5v enbart för denna tur...kan utökas i längd då det finns otroligt mycket att se även i inlandet
Lycka till o go tur
19 nov. 2016 16:28
Jag körde husbil med familjen -96 SF-Seattle längs kusten, några dagar med släkt typ 6-7 dagar kanske sedan inlandet ner och såg Timberline Lodge och Crater Lake innan vi hade en övernattning i Yosemite å sedan lämna tillbaka husbilen i Oakland. 21 dagar tog det så drar man bort släktbesök räkna ändå med över 2 veckor för den turen, men en alldeles utmärkt rutt om man åker mitt i sommaren då temperaturen är tuff i LA och LV då. Kör man husbil slipper man planera och boka var man ska bo och det gör resan enklare.