Restips till Canazei, Italien !

Av Lerh
11 sep. 2012 20:34
Visningar: 2319
Har tänkt oss en vecka alt 4-5 dagar skidåkning i Canazei feb-mars 2013. Men hur tar man sej dit smidigast? Flyg till München,Innsbrück,Venedig? Och därefter? Tar gärna emot förslag .
Av Tomix
13 sep. 2012 16:43
Hej,

Det finns bättre orter än Canazei i Sella Ronda området. Nackdelen med denna ort är att det är väldiga köer för att komma upp i systemet på morgonen. Många yngre resenärer bryr sig inte om detta eftersom orten är områdets "bästa" partyort. Vi som åker skidor och vill sova på nätterna föredrar t.ex. Arabba. Dött på kvällarna men man bor alldeles vid liftarna. Jag kan rekomendera hotell Portavescovo som har allt man behöver. Bra rum, sauna, spa , pol, gym, afterskibar, bästa maten etc. Stora utrymmen ifall man är ett gäng. Tyvärr har en resebyrå snott alla rum vecka 7 detta år, men veckan efter finns det fortfarande ledigt. Skynda på för snart är dom slut. Det är så fiffigt ordnat, att om man bokar upp sig på hotellet så är dom anslutna till en organisation som fixar transfer från Venedig. Dessa bussar brukar gå vid 5-6 tiden på eftermiddagen.
Själva skall vi kolla Wolkenstein detta år eftersom Porta V var fullt. Därifrån kan man också åka runt i Sella Ronda systemet.
Av Lerh
18 sep. 2012 13:12
Tackar, tänkvärt alternativ är Arabba. Men pga att få ut så mkt som möjligt. Är Bergamo,Venedig eller München bäst att flyga till? Lutar mot att få hyra bil eftersom inga transferbussar fungerar för kortvecka
Av Tomix
19 sep. 2012 16:13
Vi har prövat att hyra bil i Venedig flygplats och kört upp till Sella. Tyvärr är utlämningspersonalen av bilarna sydeuropéer så det tog en timme att få bilen fastän det inte var några köer. detta gjorde att transförtiden blev extra lång.
Innsbrück är säkert effektivare tidsmässigt.
19 jan. 2013 23:30
Vi har bokat till Innsbruck med hyggligt bra tider dit och hem. Får se hur det funkar. Själv letar jag info om den "Dolda dalen" - har någon info?