Resa till Kapstaden

8 feb. 2017 20:00
Visningar: 392
Hej,

Jag bokade en resa till Kapstaden med ett upplevelsepaket där jag kommer bla hoppa fallskärm, kitesurfa sandboarding o.s.v så kommer säkert bli en rolig upplevelse.

Men har några frågor, i mitt paket ingick mat och frukost samt boende så egentligen det ända jag behöver är fickpenngar. Räcker 5.000 till detta eller ska man ta med sig lite mer?

Ang passets giltighetstid så har jag läst lite överallt och fått slutsatsen att det räcker med 1månad från det att man ska resa ut ur landet. Stämmer detta? Då mitt pass går ut i Juni (Åker nästa veka) gör detta mig extremt paranoid.
8 feb. 2017 21:07
Svårt att svara om 5000 räcker då du inte skrivit hur länge du ska vara borta men Kapstaden är väldigt billigt så om det är ca 10 dagar så räcker 5000 absolut och blir över skulle jag tro.

Exempelvis brukar en lyxig trerätters med vin gå loss på hutlösa 300 kr inkl dricks ;).
Av Desires
8 feb. 2017 22:08
Googla På Sydafrikawww.swedenabroad.com kan man läsa att det är som du nämner - minst 1 månad!
Kapstaden är fantastiskt!
Ja, håller med - mat o dryck är jättebilligt där! Och såå god mat o dryck du kan njuta av där, plus allt annat positivt att uppleva där!
Här mina tips om Kapstaden http://www.desires.se/#post45 och http://www.desires.se/#post175
Ett tillägg! Jag googlade även på vad Sydafrikaresor säger, de säger 6 månader. Så för säkerhets skull ta kontakt m Sydafrikanska ambassaden!