Resa runt.

7 dec. 2019 21:31
Visningar: 92
Hej , i juli funderar jag och min kompis att åka ut och resa i en månad ungefär. Vi vill åka till singapore och sedan gärna till lite varma länder. Jag undrar om ni kan ge era bästa tips på platser i asien som man ska besöka? gärna tips kring resanden också om sådan finns tex bra boende.
Av Daquiri
7 dec. 2019 21:34
Borneo är kul om man gillar naturupplevelser. Vietnam är ett trevligt land, enkelt att resa i.
16 dec. 2019 16:01
Hej Anna,

Vad roligt med resa! Asien är fantastiskt, som tidigare nämnt tycker jag verkligen att du ska spana in Borneo för dess naturupplevelser samt om ni gillar vandra så är Mt Kinabalu en häftig upplevelse!

Här har jag skrivit om vår vandring dit 2013 (många bilder har tyvärr fallit bort) https://lyckligochlevande.nu/blog/mt-kinabalu-n%C3%A5got-i-s%C3%A4rklass-eget-1

Jag tyckte också mycket Indonesien - Flores och österut är det mindre exploaterat (eller var iaf när vi var där).
Komodo flockar det ju av turister men det är värt att besöka. På Lombok finns också en häftig vandring om man gillar det, Vulkanen Rinjani, det är verkligen en upplevelse att vandra upp där!

Jag skulle också rekommendera Filippinerna - det var riktigt härligt när vi var där 2011.

I övrigt har jag inte skrivit jättemkt om mina asienresor på bloggen då det var före den fanns. Men det som finns om Asien hittar du här om det kan hjälpa https://lyckligochlevande.nu/blog/tags/Asien

Lycka till!