Nya Reseguiden, bästa reklam solfaktor kunde fått..

Av Curse
22 feb. 2016 12:53
Visningar: 75
Nya reseguidensidan är hemsk, slö, med en stor karta som tar upp två tredjedelar av sidan, som att 99% av alla som söker en resa inte vet vart de ska, eller om de var osäkra inte klarade av att klicka på länken på den faktiska resan.
Dessutom, om jag nu söker på t.ex Sista Minuten till Gran Canaria från alla orter(eftersom det tyvärr inte går att välja enbart de man är intresserad av, om det är mer än en ort) så står det inte ens varifrån resan går på Specificerade Hotell(ospec och endast flyg står), förrän man klickar på länken med mer information. Så för en som bor i mellansverige så blir det en hel del Köpenhamn att klicka på innan t.ex Stockholm, Örebro, Göteborg, Jönköping och andra orter dyker upp.
Ska ni behålla denna hemska layout, så skriv iallafall in namnet på avreseorten på Specificerade Hotell så man slipper klicka och klicka och klicka.

Som det är nu, så blir det till att söka på solfaktor istället, där det fortfarande är möjligt att se var resopr går från, samt att de har så man kan välja multipla avreseorter, så man slipper sökresultaten från 100 mil bort.
Av Reseguiden - Medlemssupport
23 feb. 2016 09:27
Hej,

Tack för dina tankar. Jag har tagit dem vidare till vårt utvecklingsteam. Just nu håller vi på att uppdatera våra charter- och sista minuten-tjänster och alla funktioner är inte på plats ännu.

Att kunna välja flera avreseorter är något som kommer att komma. Just nu får du istället söka från en avreseort i taget. Väljer du "Alla avreseorter" ser du inte avreseort i första steget, i resultatlistan. Det är dock en bra synpunkt att det borde framgå här också.
Vi jobbar även löpande med att snabba upp den nya tjänsten.

Vi är tacksamma för feedback så återkom gärna om det är något mer du reagerat på i den nya tjänsten.

Hälsningar Theresia
Av Reseguiden - Medlemssupport
30 juni 2016 17:22
Hej,

Nu finns äntligen funktionen att söka på flera avreseorter på plats igen!
När man klickar på avreseort-fältet i charter- eller sista minuten-formuläret får man upp länken "+ Välj fler" längst upp. Där kan man sedan välja att kryssa för flera avreseorter.
Läs mer här: http://www.reseguiden.se/blogg/nyhet-sok-fran-flera-avreseorter-i-ett-sok-589

Hälsningar Theresia,
Reseguidens Medlemssupport
Av Curse
1 juli 2016 10:29
Japp, nu fungerar det mycket bättre
Av Olanate - Utvecklare Reseguiden.se
12 juli 2016 09:53
Hej!

Gällande snabbhet på våra olika sökfunktioner så hade vi några ställen där det gick riktigt slött! Speciellt att när vi hade mycket trafik så fick man vänta några sekunder, nu har vi förändrat det så det går på några millisekunder istället =) Speciellt under Charter & Sista minuten har vi gjort några avsevärda förbättringar den senaste tiden så det hoppas jag du upplever.

Mvh Ola