Visningar: 12286

Mysigt och prisvärt hotell i Paris

Hej!
Ska åka till Paris i höst tillsammans med min kille. Det blir 3-4 nätter. Önskar tips på mysigt, fräscht hotel, gärna bra pris.
Vi är där för att mysa och se stan. Vet inte riktigt var i Paris som är bäst att bo men är det nära en Metro spelar det inte så stor roll.

Hälsn Malin
Anmäl
Smaken är ju som baken och jag har egentligen inte så många tips på hotell i budgetklassen men...

Bst Western Aramis St Germain (***) ligger vid Rue de Rennes nära Jardin de Luxembourg precis vid Metro Saint-Placide och nära Metro Notre-Dame-de-Champs och Metro Montparnasse.

Hotel des Mines (**) gillar jag också. Ligger på Boulevard Saint-Michel liksom Observatoire Luxembourg (***) vilket är på andra sidan Jardin de Luxembourg jämfört med Best Western-hotellet.

Alla är ganska enkla men rena, med bra läge och trevliga. Det sista är väl det som är mysigast om man vill ha en "myshelg" men det förstnämnda bättre om man vill komma undan lite mer från turisthaken.

Hotel des Mines är enkelt men jag tycker det är ett schysst alternativ till de andra.
Anmäl
Hej Malin,

En fråga är hur mycket det får kosta?
Hotell D'Orsay är ett av mina favorithotell i Paris, men det kostar ca 1 500 kr natten. Mycket bra läge, gå över Pont Royal och ni har Louvren och Jardin de Tuileries framför er!
http://sok.hotellin.se/Hotel/Hotel_DOrsay_Paris.htm

Hälsningar,
M.
Anmäl
Svårt att bestämma hur mycket man vill lägga på boendet, vill ju inte bo backpacker-billigt men vill ändå kunna lägga pengar på andra saker när man är i shopping staden Paris:) Tycker också att det är svårt att välja områden, men får väl surfa runt lite så tack för tipsen:)
Har ni några bra restaurangpärlor att dela med er?
Anmäl
Vårt allra bästa rekommendation i Paris är:

http://www.hotel-des-bains-montparnasse.com (välj dom engelska sidorna)

som ger er ett bra hotell som ligger väldigt nära Boulevard Montparnasse (med alla kända kaféer) med en tunnalbanestation i var ände på gatan som också ligger på olika linjer, så man har nära till hela Paris. Som ett extra plus är gatan väldigt lugn vad gäller biltrafik, vilket inte många hotell i Paris kan skryta med.

//J.E
Anmäl
Hej,

Måste passa på att tipsa er om vår artikel där vi ger er en guide till bra hotell och områden att bo på i Paris.

http://www.reseguiden.se/artiklar/har-bor-du-bast-pa-hotell-i-paris-6187

/Paulina
Anmäl