Visningar: 412

Magic Kingdom & Sea World tips

Snart bär det av med familjen till Florida. Vi har tänkt oss en dag på Sea World respektive Magic Kingdom. Några frågor:
Bör man köpa biljetter hemifrån innan, eller går det lika bra att köpa på plats och isådanafall var? Förköp av parkeringsbiljett på nätet, någon idé? Stämmer det att man "måste" vara där direkt när det öppnar på morgonen (känns väl bra att vara där från 08.00-22.00 på kvällen), men vi vill gärna stanna och se fyrverkerier på kvällen. Alla smarta tips för att göra besöket smidigare och ännu roligare mottages tacksamt?
Anmäl
Köp biljetter på plats, det finns biljettautomater precis innan entreen. Kan vara klokt att vara där tidigt, det tar många många timmar att se och uppleva allt.
Har ni små barn med er, så kan ni hyra vagn inne i parkerna, jätterymliga med soltak. Ta gärna med vatten och juice, kanske någon frukt. Det är dyrt att handla där inne, och man blir hungrig av alla inrtyck ;0) . Har man med sig lite "mellis" så sparar man lite pengar. Kom bara ihåg att man får inte ta med kylbagar in,, väskorna gås igenom vid entreen. Vi hade fryst små flaskor med vatten och juice, samt frukt, och det gick bra att med in.
Det kan vara långa köer till de olika attraktionerna, man kan då ta fastpasses och får då ett klockslag när man ska vara tillbaka för att få åka. Ni hittar dom utanför attraktionerna. Annars är väl rådet att ta med mycket $$ ;0) Ni kommer att få en underbar semester. Florida är fantasiskt.
Anmäl