I desperat behov av restips!

1 jan. 2007 22:16
Visningar: 112
Jag och min pojkvän bor i uppsala och känner att vi måste ta oss hemifrån de här sista dagarna på lovet. Vet du någon trevlig stad eller spännande plats man skulle kunna besöka såhär års? Det kan vara i Sverige, Norden eller någon stad i Europa där priserna inte överstiger flera tusenlappar och resan inte upptar alla dagar. Vi är båda äventyrslystna men tycker också om att bara upptäcka nya platser.

Tack för din hjälp! Marie
Av Annalee
2 jan. 2007 11:59
Hej!

Irland är härligt året om, jag kan verkligen rekomendera de södra och västra delarna. Hyr en bil och utforska landet! Irland är jämfört med Sverige rätt litet så på några dagar kommer ni att ha sett mycket. Att köra på vänster sida kan kännas lite svårt till en början men sedan går det snabbt att vänja sig. Missa inte Cliffs of Moher där klipporna störtar tiotals meter rätt ner i havet och den lilla lilla byn Doolin strax söder om Galway. Annars är Dublin värt några dagars besök. Glöm inte att ta pendeln längs kusten ut till pitoreska Malahide eller att åka till Bray och ta en promenad längs strandpromenaden.

Kom bara ihåg att packa paraplyt/regnstället, skurar kommer när man minst anar det men som tur är försvinner de många gånger lika fort.

/anneli