Hyra privat i Turkiet

Av Nelsa
4 okt. 2011 10:43
Visningar: 6677
Hejsan!

Vi är en familj på mamma, pappa och en tolvåring som funderar på att ta en sista minuten ner till Turkiet södra stränder nu i oktober. Har märkt att det är svårt att få ihop en restresa till tre st, oftast är det bara två platser i ett dubbelrum som erbjuds om man vill komma undan billigt. Så jag tänkte om vi skulle ta en endast-flyg-biljett ner och sedan se efter några privatpersoner som hyr ut rum eller lägenheter, vi har gjort det i Grekland och Kroatien och var mycket nöjda. Ni som varit där nere, finns det skyltar eller folk som erbjuder sådant?
9 okt. 2011 11:58
Det kan vara svårt att hitta på plats om du inte kan Turkiska. Möjligen via mäklare men då får du betala deras påslag på månadskostnaden. Kan även rekommendera att kika på utbudet av hyreslägenheter via Blocket (www.blocket.se) om du vill ha svensk kontakt.

--------------------------------------------
MVH, Magnus
http://www.merhaba.se - Mötesplatsen för oss som älskar Turkiet.
19 nov. 2018 17:50
Hej,
Min bror bor i Antalya och har ett hus, duplex på 180 kvm. i Antalya/Turkiet ganska nära stranden. Kan hyra ut till familjer på veckor eller månad. Är det någon intresserat, gärna mejla (Logga in för att se e-postadress)
//Robin.