Hyra boende Irland i sommar

11 feb. 2013 17:53
Visningar: 728
Hej,
Vi var på Irland i knappt en vecka september och hann runt till Kinsale, Dingle, Galway och Dublin. I sommar tänkte vi åka tillbaka och stanna två veckor, åka runt, men inte bo på jättemånga olika ställen. När vi var bortåt Dinglehalvön så såg vi på flera ställen campingvagnar, trailers eller vad man kallar dem på svenska, dvs större än husvagnar och inte på hjul. Flera av dem låg jättefint vid havet. Tänkte att det kunde vara nice att varva boende på B&B med att bo några nätter i en sån. Jag har sökt på nätet efter uthyrare, men hittar ingenting. Det kanske är så att de är privatägda, men man borde ju kunna hitta någon som vill hyra ut. Känner någon till en sådan förmedling eller vet hur man kan hitta campingvagnar att hyra?

/A
Av Babbo
11 feb. 2013 20:13
Åh, Irland är underbart!
Om du googlar " caravan park" och området du är intresserad av så kanske du hittar något :-)
Annars så skulle jag rekommendera att bo en vecka i Louisburgh.
http://www.louisburghholidays.com/
Därifrån kan ni göra dagsutflykter till Croagh Patric, Connemara, Galway, Westport och Clare Island. Och det finns jättefina stränder i närheten....och lokala pubar.

Om ni vill leva "tinker life" så kan ni hyra en hästdragen vagn:
http://www.irishhorsedrawncaravans.com/
12 feb. 2013 14:51
Hej och tack!

Louisburgh såg jättefint ut! Vi hade egentligen tänkt hålla oss mer söder/västerut, men vi kanske tar en tur dit ändå. :-)