Flytta utomlands + öppen för förslag

Av Jackiee
21 maj 2021 17:33 (redigerad)
Visningar: 222
Hej! 26 årig tjej som älskar att resa och min plan är att flytta utomlands nån gång i år samtidigt som jag studerar och under tiden försöka ordna med ett jobb utomlands. Och det hade varit så kul om någon ville samma, så man kan göra det tillsammans och så man har varann då jag inte har någon vän som vill liknande :)

Alltid velat flytta utomlands, hör hemma någon annanstans och vill helt enkelt testa mina vingar och flytta från Sverige som jag bott i hela mitt liv. Är intresserad för USA men är öppen för förslag.
Så nu undrar jag och hoppas att det finns någon eller några där ute som känner likadant och vill bort från Sverige inom snar framtid eller har tankar på att studera utomlands och/eller jobba. Oavsett vilket så ser jag det som en semester och vill ha kul samtidigt. Älskar att vara på stranden och dricka drinkar, ha AWs, gå ut och äta, socialisera sig med andra och bara leva livet och ha kul. :)

Uppskattar öppensinnade och förstående, rättvisa och godhjärtade och uppskattar djupa konversationer om allt möjligt men är lättsam och med lätt till skratt. Är väldigt spontan och äventyrlig så är på nästan allt, och har lätt för att relatera till och tycka om alla!

Hör gärna av dig så ses vi! :)
Av Ccissii
23 maj 2021 14:33
Hej!

Detta låter väldigt likt det jag och två andra tjejer vill göra. Vi har skrivit med varandra i någon vecka nu och vi har i princip bestämt att åka till Costa Rica och sedan resa runt i syd- och Centralamerika. Vi är ute efter att upptäcka Costa Rica och även andra länder, hänga på stranden, äta god mat, festa, yoga, surfa, se vattenfall och bara leva life. Vi har dock inga planner på att studera eller jobba utan bara resa och leva typ och att vi får spara ihop så mycket pengar som det går helt enkelt. Jag har dock tankar på att stanna utomlands på obestämd tid medan de andra tjejerna har en mer tidsbegränsad tid utomlands tills deras pengar tar slut. Därför skulle jag inte ha något emot att skaffa mig ett jobb om jag skulle behöva beroende på hur länge jag blir iväg. Vi har redan kollat upp en ungefär budget på runt 400-500 kr per dag så man har en aning om vad det kommer kosta att leva där. Vi har även bestämt att åka under hösten-vintern 2021. Mellan okt-dec verkar vi vara inne på.

Min instagram är @cceciliaolsen, du kan skicka ett DM om du är intresserad av att joina så lägger jag till dig i en gruppchatt med de andra tjejerna :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Madsim
25 maj 2021 17:07
Har också haft planer att backpacka runtom i central-sydamerika fr.om oktober- framåt. Har precis som du också planer att stanna utomlands på obestämd tid, och lite tankar kring studera samt jobb. Jag är så på! Släng gärna iväg ett dm på min Instagram: maddesimbila