Boende Las Vegas

Av Ch78
14 feb. 2017 21:42
Visningar: 391
Vi är ett litet gäng som ska fira ett par 40-årsdagar i höst i Las Vegas.
Frågan är nu bara vart vi ska bo?
Vi vill bo nära allt, gärna ha en schysst restaurang och klubb på hotellet. Spa och bra poolområde är också ett plus.
Har fått tips om The Venetian och Mgm Grand. Vad har ni för tips?
Av Fs
15 feb. 2017 07:42
Jag har bara bott på New York New York & Encore men kan verkligen rekommendera Encore. Fantastisk upplevelse med allt vad det innebär.
15 feb. 2017 20:02
Hej
Lägg till Ceasar Palace och Bellagio till tips listan alla ligger i den så kallade smeten. Dock är hotellpriserna bland dom högsta i Vegas.
11 maj 2017 11:15
Vad man rekommenderar beror väldigt mycket på er budget och era preferenser. The Venetian är mycket bra och där finns allt man kan önska sig, men som boende tror jag annexet Palazzo är strået vassare. MGM Grand har jag inte bott på men däremot deras annex The Signature som är fantastiskt bra om man vill bo lite mer avskilt och lugnt fast ändå nära strippen. Vill man komma undan lite billigare och tycker läget är det viktigaste så är Flamingo ett bra alternativ. Treasure Island har jag också varit nöjd med. Allra bäst är Mandarin Oriental, med grymt poolområde och härligt lugn spa-känsla på hela stället fastän det är mitt på strippen.

Läs alla våra tips och åsikter kring hotell här: http://www.lasvegastips.se/recensioner/hotell/

/Daniel
15 maj 2017 00:51
Om det fortfarande är aktuellt med tips så...Vi bodde på Venetian förra veckan och det var helt underbart. Om ni blir medlemmar så får ni bra erbjudanden från dem. Vi fick en natt gratis när vi bokade 2 nätter, alltså den tredje natten. När vi checkade in så frågade vi om "complementery uppgrades" och fick ett ännu bättre rum, eller svit för de har bara sviter. Vi fick ett nyrenoverat rum med utsikt över stripen på våning 30. Man kan lätt bo fyra stycken i ett rum om man vill det då man har en separat sängavdelning och ett vardagsrum, dock ingen vägg emellan utan bara en nivåskillnad. Kanske inte så kul om man inte är en familj. De plockade även bort Resort fee på 30 D/ natt och vi lite andra saker också. Spa´t är super och ni har ett par olika poolområden att välja på.

Det finns massor av klubbar överallt och även partybussar!

Det enda jag tyckte var tråkigt med Vegas var att allt var mycket dyrt, överpriser på allt så var beredda på att allt kostar, förutom drinkarna på casinot då, de är gratis om ni spelar men man betalar dricks. Hur som helst så blev jag helt hooked on Vegas och vill tillbaka snart igen.