Båtluffa

Av Denize
4 juni 2009 22:02
Visningar: 880
Jag och min pojkvän skulle vilja båtluffa i sommar. Undrar om det är någon som kan rekomendera vilket land man kan göra det bäst på? Vill självklart ha ett varmt land till öar som har stränder, sevärdigheter och god mat att erbjuda. Har hört att grekland ska vara ett bra land att öluffa i men är lite intresserad av kroatien, någon som har något att rekomendera?
5 juni 2009 13:05
Ja du, du har redan nämnt 2 av dom bästa länderna kan jag tro. Har du sett dom reportage som lagts ut här på Reseguidens första sida?
Kroatien: http://www.reseguiden.se/artiklar/kroatiens-basta-bad-625
Grekland: http://www.reseguiden.se/artiklar/upptack-den-grekiska-ovarlden-i-sommar-736
Sverige: http://www.reseguiden.se/artiklar/batluff-pa-svenska-735

Sedan finns ju andra områden med flera öar som man kan luffa runt i. Kanarieöarna, Mallorca (finns ett antal andra öar runtikring, ex vis Menorca), Azorerna, sedan längre bort, Thailand, Malaysia mm mm.

Grekfrälst som jag själv är, som aldrig *skäms på mig'* båtluffat men som har det i 'planen' så rekommenderar jag så klart Grekland. Men jag skulle rekommendera dig att välja ett område som ni tycker verkar kul och intressant. Det finns många öar i Grekland! Många väljer att båtluffa i Kykladerna, flyg till Santorini och sedan åka vidare Naxos, Paros, Amorgos, Mykonos om ni hinner med. Kolla in medlem Greklands sida hon båtluffar mycket. Lycka till med planeringen!