Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Flygresor till Svolvær, Norge

Jämför och boka flyg från alla ledande flygbolag och resebyråer

Svolvær Lofoten, Europa

Lofoten med bil

Norge Emmljo, 28 maj 2017
Updaterad av Jonas73 för 4 år sedan
4
... som helst att stanna på men rekommenderar Svolvær för att gå upp till djevulsporten, där kan man bo på Kalles strand som ligger kanske 5-10 min från Svolvær. Där finns det massa tältplats! Sedan rekommenderar jag Henningsvær, Kvalvika (tror det heter så, superfin strand) och Reine. Åker ni ...

Finaste vandringslederna i Lofoten?

Norge Sofiabugge, 10 aug. 2016
Updaterad av Monkan90 för 5 år sedan
3
... var turen upp för Fløya och Djevulsporten i svolvær. För att komma upp på Svolværgeita måste man ha klätterutrustning och gärna en guide om det är första gången man ska upp där. Utsikten från Reinebringen ut över Reine är en av de finaste jag sett, nästan overkligt! ... Sofiabugge: Åh va ...

Resmål som liknar Svolvær