Flygresor från Göteborg till Pula

Jämför och boka flyg från alla ledande flygbolag och resebyråer - Norwegian, SAS, Ryan Air, Ticket, Supersaver, Expedia, KLM, AirFrance, British Airways, Lufthansa, Travellink, Flygstolen...
Sök
Filter
Om Pula

Flygplatsen i Pula heter Pula Airport och ligger 6 km nordost om centrum. Det smidigaste sättet att ta sig från flygplatsen till hotellet är med transferbussen som ditt charterbolag erbjuder.

Det här är Pula

Den kroatiska staden Pula har 62 000 invånare och är ett mycket populärt resmål. Pula är känd för sin vackra natur, de lugna farvattnen och sitt milda klimat. Staden var bebodd redan under romartiden och många av de mest populära sevärdheterna är den romerska amfiteatern Arena, Augustustemplet och Sergii-triumfbågen. Den bästa perioden att besöka Pula är under de varma månaderna april – oktober. Temperaturen är 26 grader i genomsnitt under juli och augusti. Under vintermånaderna är Vädret milt och i genomsnitt 5-10 grader.

Hitta billigt boende i Pula

Det finns bara ett fåtal hotell i staden Pula, de flesta hotellen ligger i de närliggande badorterna. Ett dubbelrum med bra standard kostar från 500 kr/natt i centrala Pula. Det billigaste boendet i Pula är att hyra rum i privathem, turistbyrån har listor med värdar.

Så tar du dig runt i Pula

Det bästa sättet att ta sig fram i centrala Pula är till fots. För lite längre resor är Pulapromets lokalbussar det bästa alternativet. En enkelresa kostar 13 kronor men om du köper magnetkortet BusCard (37 kr) och laddar det med pengar så kostar resan bara 8 kronor för upp till fem personer.

Så hittar du bästa shoppingen i Pula

Den bästa shoppingen i Pula finns på gågatan Flanaticka Ulica men du hittar också butiker på Kandlerova och Sergijevaca-gatorna i Gamla stan. Vid Sergii-triumfbågen finns det flera små utomhusmarknader där lokala handlare säljer färska livsmedel och hantverksprodukter. Det största köpcentret är Mercator Centar med ett 20-tal butiker som ligger en bit utanför centrala Pula.

Bästa budgettipset för Pula

Planerar du att ta med dig datorn eller smartmobilen till Pula? Boka då in semestern på ett hotell där fritt internet ingår i rumspriset.

Lägsta hittade priser från Göteborg till Pula
Ryanair
6 maj
1 203 kr
Ryanair
15 maj
1 517 kr
Ryanair
5 maj
1 589 kr
Ryanair
23 maj
1 700 kr
Ryanair
13 maj
1 798 kr
Ryanair
5 maj
1 863 kr
SAS
18 maj
1 974 kr
Lufthansa
5 maj
2 000 kr
Ryanair
10 maj
2 006 kr
SAS
11 maj
2 039 kr