Dominikanska republiken

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Om Dominikanska republiken Karibien

Här finns mil efter mil med vita sandstränder och ett varmt och härligt klimat året runt. Det är inte så konstigt att Dominikanska republiken är ett så populärt resmål.

De populäraste områdena är Puerto Plata och Playa Dorada på nordkusten och Punta Cana i öster. Det är här de flesta hotellen och sevärdheterna finns.

Även om du väljer att bo med all inclusive så finns det ofta lokala maträtter att prova. Många rätter innehåller massor av avocado, den sötpotatis-liknande maniokan och mosade platano-bananer.

De flesta åker till Dominikanska republiken för att slippa vardagens tidshets. Men det finns en sevärd klocka i huvudstaden Santo Domingo för dig som har tid över. Soluret El Reloj de Sol de Santo Domingo är den äldsta klockan på de amerikanska kontinenterna. Det har varit i gång sedan 1753.

Här är resmål i Dominikanska republiken

Blomstertid Dominikanska?

Dominikanska republiken Charlott1, 29 juli 2019
Updaterad av Kricke87 för 2 veckor sedan
1
Hej! Har någon information om när blommor och växtlighet är som bäst på Dominikanska republiken? Jag och en väninna åkte för några år sedan och då sa någon att det inte började blomma förrän jan-feb (inga orkidéer i naturreservatet..) Jag funderar nu på att åka dit igen och undrar då...stämmer ...

Evelop air

Dominikanska republiken Peter_parker, 24 apr. 2019
Updaterad av Peter_parker för 25 veckor sedan
0
Erfarenheter av detta bolag? Blandade recensioner på TA.

Hur är stränderna

Dominikanska republiken Belleboo, 23 feb. 2019
Updaterad av Belleboo för 34 veckor sedan
0
Hej! Familjen här hemma har funderat på att åka till dominikanska republiken. Just nu har vi hittat fina hotell nära Puerto Plata men hur är stränderna där. Jag har fått för mig att stränderna vid Punta Cana har blåare vatten och vitare sand, men hur är det egentligen? Vi letar helt enkelt efter ...

Utforska ön

Dominikanska republiken Anbo, 3 jan. 2019
Updaterad av Anbo för 41 veckor sedan
0
Vad ska man se i Dominikanska republiken? Vi ska bo i punta cana och vill gärna åka på utflykter för att se mer av ön. Åker med fritidsresor i februari.

Passets giltighets tid efter hemkomst

Dominikanska republiken Stennis, 27 apr. 2018
Updaterad av Stennis för 1 år sedan
4
Hej på Er alla glada resenärer, nu sitter ni säkert och planerar nästa resmål, precis som jag. I september 2018 ska jag resa till Bur Dubai, när man lusläser infon från resebyrån så står det att man MÅSTA ha ett pass som gäller till minst sex ( 6) månader efter hemkomsten. Vem kan ge ett klart ...

Vädret i november?

Dominikanska republiken Sandrakne, 17 mars 2018
Updaterad av Frodo för 1 år sedan
2
Hej! Jag och min sambo funderar på att åka till Punta Cana i mitten/slutet av november i 2 veckor.. Någon som har varit där då och kan berätta hur vädret har varit? Precis som många andra har jag läst att vädret kan vara lite halvdant.. Tacksam för svar!
None
Foto: Thinkstock
Sosúa beach
Foto: pederd
Turkos vattensport
Foto: tobbeti
Sista badet
Foto: tobbeti

Planerar du en resa till Dominikanska republiken?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.

Resmål som liknar Dominikanska republiken