Zadar Kroatien

18 mars 2013 10:56
Visningar: 1612
Hej 7-14/6 åker jag och min sambo till dagar för en veckan sol och bad. Då vi inge bokat boende utan tänkte ta det när vi kommer ner.. Förra sommaren bodde vi nämligen på bol, och där fungerade det utmärkt att hitta lägenheter när vi kom ner. Men frågan är om det är lika smidigt i Zadar? Vi hade även tänkt bo några nätter i gamla stan, tips?

Tacksam för svar:)
Sara
Av Desires
18 mars 2013 14:13
Hej!
Det borde inte vara ngt problem att få boende när ni kommer ner på plats, det funkade för oss i Zadar. Men vi brukar för det mesta förboka ändå, för att vara säkra på att få just det boende vi önskar (lägenhet nära havet och byn + balkong med havsutsikt).

Här är ett par lägenhetstips jag fått av folk som bott där (båda dessa ligger ca 20 min promenad från gamla stan i Zadar) http://www.villa-diana-zadar.com/en/service (Diana kan prata lite svenska och hjälper gärna sina gäster att ordna utflykter och annat som önskas.)
http://www.apartmani-miodrag.com/

Här kan du också söka lägenheter i Zadar
http://www.croatia-onlinetravel.com
http://www.only-apartments.com/logi-zadar.html
http://www.adriagate.com
http://www.travellerspoint.com/apartments-sv-ci-3336.html
http://www.homeaway.se/search/kroatien/zadar-omradet/region:11943

Vill du få restaurangtips mm från Zadar - och se foton från nationaparkerna vi besökte när vi bodde i Zadar, kan du titta in på min resesajt http://www.desires.se/#post51
12 maj 2013 18:17
Vi har hört att öarna utanför Zadar ska vara helt fantastiska och funderar nu på om man kan bo på några utan öarna, i så fall vilken? Tips på boende?

tacksam för svar

/Sara och Christer
Av Carinal
20 maj 2013 23:04
Hej
För två år sedan var vi på Ugljan i juli och bodde då i Ugljan village. Vi bodde i en lägenhet precis vid klostret, där det fanns en strand och betonblock att bada ifrån. Det var fint och lugnt, kanske 7-8 restauranger och strandpromenad att flanera på, behagligt om man vill ha det lugnt.

Vi åkte runt lite till några olika orter, och det var inte mycket turister. Vi tog bilen upp till den högsta punkten. Jag kommer inte ihåg vad det heter nu, men det var häftig utsikt. Och vi var glada att vi inte fick möte på den smala vägen upp och ner....

Carina