Zadar eller Vodice - resa med barn som gillar bad?

Av Ellenk
20 juli 2013 19:35
Visningar: 2222
Hej, vi är en familj med två små barn som just nu kikar på sista minuten resa med Scandjet till Kroatien och väljer mellan Zadar och Vodice.

Någon som kan rekommendera antingen eller för oss som gillar bad, mat och lätt att ta sig runt (med barn och barnvagn).

Tack på förhand!
29 juli 2013 15:00
Hej

Tyvärr har jag ej varit i Vodice men däremot har jag bytt en vecka i Zadar - hyrde övervåningen i en villa - och det var en utomordentligt trevlig stad - bra restuaranger och man kan med lätthet besöka olika öar i området - trevlig resa önskar jag Er.
14 sep. 2013 21:20
Hej!

Hur gick det, vart hamnade ni? Vore kul att höra vad ni tyckte om Vodice om ni åkte dit!

Själv har jag varit i Zadar några gånger och området runt omkring. Jag tyckte Zadar som stad är kanon, men att det kan räcka några dagar där. En kort resa därifrån så hittar du ön Pag som är fantastiskt omväxlande och har ett enormt utbud av stränder, till och med sandstränder för den som vill ha det. Det finns även många utflyktsmål på fastlandet, floden Zrmanja och nationalparker i närheten. Så Pag eller Zadar har mycket att erbjuda, i synnerhet om man kan ha bil några dagar. Du kan läsa och se lite bilder från området på den här sidan: http://ettstorreeuropa.blogspot.se/

Pag verkar vara lite mindre känt, det tog oss 6 resor till Kroatien innan vi upptäckte det. Nu kommer det vara dit vi åker flera gånger framöver!