Yoga & meditation i Indien

Av Linakej
15 juni 2015 19:00
Visningar: 392
Hej!
Jag planerar att åka till Indien i höst, kring oktober, november och vara bort runt en månad. Jag är väldigt sugen på att åka dit och yoga och meditera men kan också tänka mig andra små upplevelse :)
Hör av er om ni kan tänka er nåt liknande :) mvh Lina
24 juni 2015 11:49
Hej!
Jag är inne på samma spår som dig! Har planer att åka till Indien och utöva yoga. Är även sugen på att göra utflykter och andra upplevelser! Hör gärna av dig.
Mvh Maja :)
Av Aurora0
28 juni 2015 13:03
Hejsan!

Jag planerar också att åka till Indien i höst. Jag har tänkt vara där ca 3 veckor och lägga en del av tiden på att turista och kanske en vecka på yoga meditation. Enda önskemålet egentligen är väl att jag vill besöka Dharamsala och McLeod Ganj :) Hur går det för dig med planeringen? :)

MVH Emma
27 juli 2015 13:42
Hej Linakej och ni andra som svarat här :)

Jag planerar att resa från Göteborg 1 november till Chennai och sen därifrån ta mig till Sadhana forest http://sadhanaforest.org/india/ (ca 2 timmar med taxi från flygplatesen). Där kommer jag stanna minst en månad och sedan även försöka spendera lite tid i Auroville.
Efter det kommer jag troligtvis börja resa norrut.

Jag söker främst någon att börja resan med sedan får resan själv utvisa vad var och en väljer att göra. :)

Låter det intressant för någon så mejla mig så kanske vi kan sällskapa :)
21 sep. 2015 20:56
Hej tjejer!
Jag är också intresserad av Indien. Kan åka från typ 1 november till 15 december. Skulle vilja yoga så mycket som möjligt och sola, bada och äta mkt mat såklart!
Skulle kännas jättekul och tryggt med en respartner.
Kram!